Seneste nyt

Emilio Simonsen: Nykøbing FC står for god fodbold

af

Lyngby-talentet Emilio Simonsen er i dag landet på en lejeaftale, og offensivspilleren glæder sig til at spille i den særlige NFC-stil.

Der var nyt offensivt blod på træningsbanen, da Nykøbing FC her til formiddag indtog kunstgræsbanen i NFC Syd.

Emilio Simonsen er således kommet til på en 1-årig lejeaftale fra Lyngby, og han glæder sig ligesom NFC over, at aftalen er kommet i stand.

– Jeg er utrolig glad for, at jeg har fået muligheden for at være i Nykøbing FC det kommende år. Jeg har selv mødt Nykøbing FC som Lyngby-spiller, så jeg ved, at det er en klub med en klar plan om at spille offensivt, teknisk og underholdende. Det passer perfekt til mig, så jeg er meget tilfreds med, at jeg nu er her, siger Simonsen, der har hørt meget godt om miljøet i Nykøbing FC.

– Jeg kender allerede et par af de andre drenge i truppen, og de har kun talt varmt om alt, der foregår her i Nykøbing FC. Jeg havde første træning her til formiddag, og der kunne jeg også allerede mærke, at niveauet er rigtig højt.

Simonsen kan dække flere offensive positioner, og spørger man lejesvenden, er det da også de offensive kvaliteter som han selv fremhæver.

– Jeg er en spiller, der godt kan lide at have bolden for fødderne. Jeg tænker meget fremadrettet, og jeg brænder for at være kampafgørende med mål og assists. Man kan forvente stenhårdt arbejde fra mig, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet til sejr, fortæller Emilio inden, at han ser frem mod det spændende forår.

– Vi skal højere op i tabellen, og det hårde arbejde frem mod en god start på efteråret er allerede i fuld gang. Jeg glæder mig til at lære holdet bedre at kende og til at spille en masse god fodbold, slutter han.

Emilio Simonsen og resten af truppen har første træningskamp på lørdag, hvor modstanderen er FC Nordsjælland på udebane.