Seneste nyt

Emilio: Jeg er kommet for at hjælpe holdet

af

Emilio Simonsen fik i går et fantastisk comeback, da han spillede en flot 2. halvleg og fik scoret det udlignende mål.

Emilio Simonsen startede sin fredag som HB Køge-spiller, men sluttede den som NFC-helt, da han stod for det forløsende og udlignende 1-1-mål mod Hobro i Lollands Bank Park.

Offensivspilleren fik vist nogle af de offensive takter, som han håber at kunne bidrage med i NFC, som han ser frem til at hjælpe efter en udfordrende start på sæsonen.

– Nykøbing FC og jeg er et rigtig godt match. Spillestilen passer godt til mig, og jeg kan rigtig godt Claus’ måde at tænke fodbold på. Så det er det helt rigtige for mig at være tilbage i NFC.

– Jeg er kommet for at hjælpe holdet og være med til at vende den her dårlige start, som vi har fået på sæsonen. Jeg kommer forhåbentlig med en masse offensiv kvalitet, og jeg satser stærkt på, at det kan være med til at give nogle de sejre, som vi hungrer efter lige nu, siger Emilio.

Nykøbing FC pressede Hobro langt tilbage i anden halvleg, og med et kvarter igen fik Emilio Simonsen udlignet til 1-1. Målet var akkurat det, som han havde drømt om forud for sit comeback.

– Det var lige præcis det comeback, som jeg havde drømt om, så det var rigtig, rigtig dejligt, fortæller Emilio, inden at han fortæller om målet.

– Der kom en bold i feltet til Hassan, og så får han lagt den af til mig. Så sparker jeg første gang med det lidt dårligere venstreben, men heldigvis sejler den ind. Det var en kæmpe forløsning, fordi jeg følte virkelig, at vi pressede dem i bund.

Der lå tre point og lurede til NFC i gårsdagens opgør mod Hobro, men trods det store spilovertag i det meste af anden halvleg, måtte Emilio Simonsen og co. nøjes med et enkelt point.

Resultatet ærgrer Emilio, men han hæfter sig alligevel ved de opløftende takter.

– Jeg er ikke tilfreds med det ene point, for jeg synes, at vi fortjente sejren. Vi pressede på den sidste halve time, og jeg synes, at vi havde chancerne til at få alle tre point. Men vi tager et ene point, og så bygger vi på herfra. Vi skal tage den gode sidste halve time med os, slutter han.

Næste opgave for Emilio Simonsen og resten af NFC-mandskabet er på fredag, hvor turen går til FC Helsingør.