Seneste nyt

Emilio: En stor forløsning

af

Emilio Simonsen scorede for anden hjemmekamp i streg, og var efter kampen utroligt glad for dagens tre point.

For anden hjemmekamp i træk kom Emilio Simonsen på måltavlen. Målet kom igen tidligt i kampen, men denne gang var det i åbent spil og så langt fra et tilfældigt et af slagsen.

– Målet kom efter en bold i dybden og efter nogle mønstre, som vi har trænet rigtig meget i den her uge Det var fantastisk, at det lykkes, og jeg er rigtig glad for, at jeg kunne bidrage med et mål, siger Emilio, der havde en langt bedre følelse i dag end efter senest han scorede i CM Arena.

– Sidste gang fik vi kun uafgjort efter, at jeg havde scoret, så der kunne jeg ikke glæde mig lige så meget. I dag er det helt perfekt, og jeg står med en rigtig god følelse. Sejren er en stor forløsning, og vi trængte virkelig til de her tre point.

Næste opgave for NFC er allerede på torsdag, hvor FC Roskilde venter på udebane, og det er en kamp, som Emilio allerede kort tid efter kampen så frem til.

– Det bliver en ny rigtig hård og vigtig kamp. Vi tager rigtig meget med os fra dagens kamp, og vi vil gøre alt for at fortsætte de gode takter, så vi også kan få tre point med hjem fra den kamp, slutter han.