Seneste nyt

Emil Wass støder til

af

Kuglepennen ligger ikke stille længe i disse dage i Nykøbing FC. Nu har endnu en spiller sat sin signatur på en kontrakt med bjørnene fra Nykøbing.
Ny mand i truppen er Emil Wass. Han er 25 år og spiller offensiv midtbane og har senest spillet for FC Helsingør i Nordic Bet Ligaen. Emil og NFC har lavet en 2-årig kontrakt.

Hvorfor har du valgt at skrive kontrakt med NFC?
– Fodboldmæssigt har jeg haft et turbulent år, så jeg søgte helt bevidst et sted hvor jeg havde mulighed for at få tryghed og en masse spilletid. Begge dele kan jeg finde i Nykøbing FC, og jeg er sikker på jeg her får mulighed for at komme tilbage på rette spor, uddyber Emil Wass om årsagen til sit skifte.

Emil Wass har sidst spillet fodbold for FC Helsingør i Nordic Bet Ligaen. Foto: Rolf Larsen

Hvad betyder det for dig der er et ungt miljø i Nykøbing FC?
– Det glæder jeg mig meget til at blive en del af. Jeg ser frem til at bidrage med min erfaring og få en anden og mere moden rolle, siger Emil Wass.

Hvad forventer du sportsligt?
– Først og fremmest at komme til at spille en masse fodbold, men jeg har også forventninger om at vi spiller med i toppen. Det er op til os at bevise vi er gode nok, og meget gerne spille med om oprykning helt til slutningen, udtaler Emil Wass.

Hvordan har processen været?
– Jeg mærkede hurtigt der var stor interesse fra Claus’ side og det havde stor betydning for min beslutning. Desuden kender jeg hans karriere og jeg tror han kan lære mig en hel masse. Han er rykket op med hol

det tidligere og jeg tror på vi kan gøre det igen, slutter Emil Wass.

En meget begejstret Claus Jensen glæder sig over tilføjelsen af Emil Wass i truppen
Ikke overraskende er det en meget glad Manager Claus Jensen, som udtaler sig om den nyeste mand i truppen.
– Emil passer perfekt ind i måden vi gerne vil spille fodbold på i NFC. Han har en fantastisk teknik, et godt spark med begge ben og med sin store spilintelligens evner han både at lave assists og være i rollen som målscorer. Emil bliver et offensivt omdrejningspunkt for os de kommende år, ud taler Manageren og fortsætter;

– Lige så væsentligt som hans spillemæssige kvaliteter er hans mentalitet. Han arbejder stenhårdt, er sulten og meget ambitiøs og har den ild i øjnene, man skal have i NFC med de store ambitioner vi har for den kommende sæson og fremtiden. Han går ind i sine bedste år som fodboldspiller og skal udover sit spil på banen bidrage med sin erfaring til vores mange unge og talentfulde spillere, slutter Claus Jensen