Seneste nyt

Emil Holten: Jeg elsker klubbens ambitioner

af

Lørdag eftermiddag satte den talentfulde angriber Emil Holten sin signatur på en to-årig kontrakt med Nykøbing FC. Angriberen er begejstret over de høje ambitioner i Nykøbing FC og ser frem til at spille offensivt og chanceskabende fodbold.

Når Nykøbing FC senere på sommeren tager hul på en ny sæson i 1. division, så bliver det med en ny og talentfuld angriber i truppen.

Lørdag middag blev det således offentliggjort, at Emil Holten de kommende to sæsoner får hjemmebane på Nykøbing F. Idrætspark, og det skyldes ikke mindst det høje ambitionsniveau i klubben.

– “Der var flere ting, der gjorde, at det endte med Nykøbing FC. Jeg har haft flere snakke med Claus Jensen og Jens Olsen, og hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg, at hele projektet omkring Nykøbing FC lyder helt vildt spændende. Mine snakke med Claus og Jens bekræftede mig kun i, at Nykøbing FC er en rigtig tiltalende klub”, siger Emil Holten, inden han uddyber.

– “Jeg elsker de ambitioner, som klubben har, og jeg elsker den måde, at der målrettet bliver gået efter at opfylde dem. Jeg vil rigtig gerne spille Superliga på et tidspunkt, og jeg vil rigtig gerne gøre det med Nykøbing FC. Jeg glæder mig til at bidrage til den rejse, som klubben allerede er begyndt på”.

Nykøbing FC scorede tredjeflest mål af alle i 1. division i den netop overståede sæson, og den offensive samt positive fodbold, er da også noget som Emil  Holten ser frem til at være en del af.

– “Den offensive tilgang havde bestemt noget at sige, da jeg valgte Nykøbing FC. Klubben spiller en anden slags fodbold, end jeg har været vant til det sidste stykke tid i AB, og det var helt bestemt noget, som jeg gerne ville være en del af.”

– “Jeg vil rigtig gerne spille noget flot fodbold, og det passer mig rigtig godt, at klubben spiller meget frembrusende og chanceskabende”, fortæller Emil Holten.

Emil Holten er sprængfyldt med ambitioner på sin egen og holdets vegne, hvorfor den store træningsmængde i Nykøbing FC da også ligeledes tiltaler angriberen.

– “Jeg glæder mig ekstremt meget til træningsmiljøet i klubben. Jeg prøvede at finde noget, der kunne bringe mig så tæt på fuldtidsprofessionel som muligt, og det føler jeg, at jeg har fundet. Jeg glæder mig ekstremt meget til at træne to gange om dagen og i det hele taget træne rigtig meget”, fortæller Holten, inden han udtrykker glæde over at være en del af en ung og ambitiøs trup.

– “Det er også rigtig fedt, at der er mange andre unge og ambitiøse spillere. Det betyder, at vi kan se lidt efter hinanden, og det tror jeg er en god ting. Det betyder også, at vi kan løfte i flok og arbejde stenhårdt efter at nå vores fælles mål”.

Nykøbing FC’s nye angriber rager godt op i vejret med sin store højde, men beder man Emil Holten om at beskrive sig selv som spillere, så kan fansene se frem til mere end bare en god fysik.

– “Jeg synes, at jeg er en klog spiller. Jeg er energisk, god til at løbe i dybden, og så har jeg en god forbindelse til mine fødder selvom, at jeg er ret høj. Jeg synes, at jeg kan lidt af hvert, men jeg ved også, at jeg kan blive bedre, og jeg ser meget frem til at udvikle mig i Nykøbing FC”, slutter Emil Holten.

Emil Holten starter op med resten af truppen, når træningen til den kommende sæson starter mandag d. 19. juni.