Seneste nyt

Emil Holten: Et rigtig irriterende resultat

af

Søndag eftermiddag blev det til et snævert 1-0-nederlag til HB Køge – et resultat, der ifølge Emil Holten ikke var helt retvisende.

Det var en chancefattig affære på Capelli Sport Stadion, da Nykøbing FC besøgte HB Køge denne søndag eftermiddag.

Værterne tilspillede sig ikke mange store chancer, men de var mere kyniske end Nykøbing FC, hvorfor HB Køge kunne snuppe deres fjerde sejr på stribe.

Resultatet ærgrer Emil Holten, der føler, at Nykøbing FC skulle have haft noget med hjem fra Herfølge.

– Jeg er rigtig irriteret over det her resultat. Vi er altid kede af det, når vi taber, men det gør lidt ekstra ondt, når vi gør det på den her måde, hvor vi føler, at vi havde fortjent mere. Det var mindst lige så meget vores kamp, som det var deres.

– Det var en meget lige kamp. HB Køge skaber ikke det store, og vi skaber en lille smule mere. Vi er ikke dygtige nok i dag til at spille chancerne rigtig store, men alligevel synes jeg helt sikkert, at vi burde være kommet på tavlen. De scorer så på en af deres få chancer, og det er et rigtig topholds lod, erkender Emil Holten.

Kort efter kampen var der ikke mange positive tanker hos Emil Holten, der allerede nu glæder sig til at komme i kamp igen på onsdag.

– Der er sikkert gode ting, som vi kan tage med fra den her kamp. Lige nu kan man bare ikke rigtigt finde dem frem.

– Lige nu er jeg bare glad for, at vi spiller igen allerede på onsdag. Efter et nederlag, er det altid ekstra rart at skulle hurtig i kamp igen, og jeg glæder mig allerede til kampen mod Lyngby, slutter Holten.