Seneste nyt

Emeka Nnamani: Glæder mig til at bidrage i NFC

af

Offensivsspilleren Emeka Nnamani kom til NFC i de sene aftentimer i går, og selv er han begejstret for udsigten til at tørne ud i mørkeblåt.

Der skete ting og sager på spillersiden, da transfervinduet natten til tirsdag lukkede for denne gang.

På spillersiden kom FC Nordsjælland-spilleren Emeka Nnamani ind på en lejeaftale, der løber sæsonen ud, og selv glæder den vævre offensivspiller sig til for alvor at komme i gang i NFC, hvor han i dag havde første træning.

– Jeg har brug for spilletid for at udvikle mig bedst muligt, og Nykøbing FC er et rigtig godt sted for mig. Jeg har haft nogle gode snakke med Claus (Jensen, red.), hvilket også gjorde, at det blev her jeg havnede, og det er jeg rigtig glad for. Det var en god første dag på kontoret i dag.

– Jeg skal lige ind i tingene her i klubben, men jeg har fået et rigtig godt indtryk af alt lige fra setuppet, spillestilen og niveauet på træningbanen, som jeg var meget imponeret af. Jeg glæder mig til at trække trøjen over hovedet, siger Nnamani, som tidligere er blevet topscorer i landets bedste U19-række.

Nnamani har taget turen op gennem FC Nordsjællands ungdomsrækker, hvorfor han er blevet skolet fantastisk som fodboldspiller.

Selv glæder han sig til forhåbentlig at bidrage med både mål og assists.

– Jeg tænker, at jeg kan bidrage med mine offensive kvaliteter og min fart. Jeg kan både gøre mig på kanten og som angriber, så forhåbentlig kan jeg hjælpe holdet med både mål og assists, slutter Nnamani.

Klubbens nye offensivspiller kan få uofficiel debut på lørdag, hvor vi hjemme i NFC Syd møder HIK i årets tredje træningskamp.