Seneste nyt

Elias Gärtig vender hjem til NFC

af

18-årige Elias Gärtig vender hjem til NFC og er blevet udstyret med en 3-årig kontrakt.

Endnu et lokalt stortalent vender hjem til Nykøbing FC.

Den 18-årige bomstærke midterforsvarer Elias Gärtig tog som U14-spiller turen til Brøndby IF, men nu er tiden blevet moden til, at turen går hjem til barndomsklubben, Nykøbing FC.

Manager Claus Jensen glæder sig over tilgangen af Gärtig, der har gjort et fremragende indtryk under sit prøvetræningsophold.

– Vi elsker jo, når vores tidligere talenter vender hjem igen, og jeg er da også enormt glad for, at Elias nu igen er Nykøbing FC-spiller, siger Claus Jensen inden, at han uddyber.

– Elias har gjort et rigtig godt indtryk i hans prøvetræningsperiode, og vi har set en ung spiller, der ikke blot har en fantastisk fysik, men også har en stor modenhed og et kæmpestort potentiale. Jeg er meget tilfreds med, at Elias nu i de kommende tre år er NFC-spiller.

Hjem til barndomsklubben

Elias Gärtig tog i en ung alder til Brøndby IF, og her har han spillet for klubbens bedste mandskab på både U17 og U19-niveau.

Nu er tiden dog kommet til at give tilbage til barndomsklubben, og det er noget, som den unge spiller glæder sig meget til.

– Nykøbing FC er jo min barndomsklub, så jeg har et kæmpe hjerte for stedet. Jeg er lokal, og jeg kender stadig rigtig mange mennesker i klubben, så jeg ser meget frem til, at jeg skal repræsentere hele Lolland-Falsters hold, siger Gärtig.

Elias Gärtig har været med i førsteholdstræningen i et par uger og ligesom, at klubben har fået et godt indtryk af ham, så glæder han sig også over udsigterne til at blive en fast del af truppen og setuppet omkring førsteholdet.

– Jeg har været rigtig glad for mit prøveophold i klubben. Jeg vidste i forvejen, hvad klubben stod for, men jeg er blevet imponeret over det professionelle setup, som der er omkring holdet. Derudover er jeg blevet taget rigtig godt imod af drengene på holdet, så jeg glæder mig bare over, at jeg nu er en fast bestanddel af truppen.

Med sine 192 cm. er Elias Gärtig en spiller, der fylder i landskabet, men prøveopholdet har også vist en spiller, der er meget mere end en man slår sig på.

– Jeg håber på at bidrage med modenhen og erfaring fra at have spillet på højeste ungdomsplan i Danmark. Jeg ser mig selv som en spiller, der selvfølgelig har en god størrelse, men som stadig er god på kuglen og har fart i stængerne. Jeg glæder mig meget til at vise mig frem i Lollands Bank Park og bidrage i NFC, slutter han.