Seneste nyt

Elias Gärtig: Føler mig i fantastisk form

af

Midterforsvarer Elias Gärtig løb i går en fantastisk IR2-test, og selv føler han sig også i kanonform.

Når Nykøbing FC løber IR2-test efter endt ferie, har det de seneste gange været nogle af de samme, der har løbet de bedste tests.

Mathias Gehrt, Victor Christiansson og Lars Pleidrup har været nogle af de mest suveræne, men i går meldte en ny mand sig i det felt.

Elias Gärtig løb således, sammen med Victor Christiansson, den bedste test, og det er ifølge ham selv langt fra tilfældigt.

– Jeg har arbejdet hårdt i ferien, og jeg har gjort meget ud af at komme tilbage i så god form som overhovedet muligt. Så jeg er selvfølgelig glad for at se og mærke, at det er lykkedes. Jeg føler, at jeg står rigtig stærkt, men jeg havde måske ikke regnet med at skulle være en af de to bedste i testen, siger Elias Gärtig med et smil inden, at han fortsætter.

– Holdet så skarpt ud i dag, synes jeg. Jeg var ikke den eneste, der kom tilbage i god form. Det tegner godt ift. til den kommende sæson, og jeg synes også, at vi sluttede sidste sæson rigtig stærkt af. Det er fantastisk at være i gang igen, og jeg glæder mig til resten af opstarten.

Elias Gärtig og resten af NFC-holdet spiller første træningskamp lørdag d. 2. juli ude mod Lyngby BK.