Nyt fra netværketSeneste nyt

Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen øger engagementet og bliver Toppartner

af

Vores trofaste partner fra Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen øger deres engagement i NFC, hvorfor de nu er Toppartner.

Endnu en af vores partnere har valgt at bakke op og øge deres engagement i Nykøbing FC.

Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen har længe været en trofast og vigtig allieret i jagten på at bringe topfodbold tilbage til Lolland-Falster, og vi er utroligt taknemmelige for den store opbakning.

Medindehaver af virksomheden, Lasse Øster Dalsgaard, glæder sig da også over, at man nu kan kalde sig toppartner i NFC.

– Hos os i Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen fylder det lokale rigtig meget, og vi er utrolig glade for den indsats som NFC gør for at brande Lolland-Falster og ikke mindst de muligheder som klubben giver alle de unge fodboldtalenter på landsdelen.

Netop talentarbejdet er noget, der ligger Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansens hjerte nær, hvorfor de det seneste års tid også har været talentpartner for NFC’s U19-mandskab.

– Vi er stolte af at komme fra Lolland-Falster, og vi vil rigtig gerne give landsdelens unge mennesker de bedste betingelser for at blive den bedste udgave af dem selv. Nykøbing FC er ved at skabe et talentmlijø, der gør, at de unge mennesker ikke behøver rejse væk fra landsdelen for at nå deres potentiale, og det er vi naturligvis rigtig glade for at kunne bakke op om, slutter Lasse Øster Dalsgaard.

Du kan læse mere om Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen her.