Nyt fra netværket

Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen: Guldborgsunds lokale ejendomsmægler

af

Nykøbing FC og Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen fortsætter og udvider samarbejdet på rejsen mod Superligaen.

Det er med stor stolthed og glæde, at vi kan fortælle, at Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen og Nykøbing FC fortsætter det mangeårige partnerskab, der samtidig udvides.

Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen er din lokale ejendomsmægler, og de har over 50 års ejendomsmæglererfaring i Guldborgsund Kommune. De er derfor det helt rigtige valg, hvis du skal finde bolig i kommunen.

– Vi er begge født og opvokset i Nykøbing Falster, og vi sætter en stor ære i at være din lokale, frie og uafhængige ejendomsmægler, siger medindehaver Lasse Øster Dalsgaard, der også påpeger vigtigheden af den lokale forankring i Nykøbing FC.

– Grunden til, at vi er med i Nykøbing FC er, at der er noget særligt over klubben. Der er nogle kraftige lokale aftryk i NFC, og klubben er – ligesom os selv – stolte af, hvor vi kommer fra. At klubben tør drømme stort selvom, at man ikke er en af ’de store’ ligger rigtig godt i tråd med vores egne synspunkter.

Med det forlængede partnerskab, er Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen fortsat en del af Nykøbing FC’s stærke netværk, og det betyder ligeledes meget for Lasse Øster Dalsgaard.

– Vi er rigtige glade for at komme i Drachmann Loungen og mærke den altid positive stemning, der er omkring NFC. Det sammenhold og netværk vi oplever der er ligeledes meget givtigt for vores forretning, slutter han.

Du kan læse meget mere om din lokale ejendomsmægler, John Ole Hansen på deres hjemmeside, som du finder her.