Seneste nyt

Egeris: Vi skal have fundet de sidste procenter i vores fight

af

Jacob Egeris savnede de sidste procenters vildskab i dagens præstation mod Hvidovre.

Det var en klassisk Nykøbing FC – Hvidovre IF-kamp på alle parametre, der i dag udspillede sig i Lollands Bank Park.

Hård fight, mange dueller og en solid Hvidovre-defensiv tegnede kampen, hvor gæsterne trak sig sejrrigt ud af kampen med en smal 0-1-sejr.

Efter kampen var Jacob Egeris helt naturligt træt af kampens udfald.

– Det er pisse frustrerende at tabe, og det er aldrig sjovt. Jeg synes, at vi taber til et Hvidovre-hold, der gør det de er rigtig gode til, nemlig at kæmpe og slås. Når de så kommer foran, så bliver de endnu bedre til det, og det var den måde, som vi tabte på i dag. Vi havde ikke kvalitet nok i vores eget spil.

– Vi skaber ikke nok i dag, og så synes jeg, at vi mangler noget af den vildskab og fight, som de viser igennem hele holdet. Det skal vi have fundet frem i vores hold.

– Det er ikke fordi vi er dårlige på vores indstilling og attitude, men vi mangler de sidste procenter i selve fighten. Det skal vi blive bedre til, siger Jacob Egeris.

Trods forårets andet nederlag panikker Egeris dog så langt fra, og han glæder sig til at tage arbejdshandskerne på i den kommende uge.

– Vi må se kampen igen, finde ud af, hvad vi skal gøre bedre, og så komme ud på træningsbanen. Der er ikke andet for end at arbejde os igennem det her, og det er jeg også sikker på, at vi nok skal, slutter han.

Næste opgave for Jacob Egeris og co. er fredag, hvor vi står overfor Egeris’ tidligere klub Lyngby.