Seneste nyt

Egeris: Undervurderer ikke Kolding

af

Jacob Egeris og resten af holdet glæder sig til dagens pokalkamp mod Kolding, hvor forsvarsgeneralen forventer en hård kamp.

Efter en flot 3-0-sejr over FC København hjemme i Lollands Bank Park, venter der nu en svær udekamp mod Kolding IF, der efter sidste sæsonens nedrykning fra NordicBet Ligaen, nu er i 2. division.

Jacob Egeris glæder sig til kampen mod Kolding, hvem han bestemt ikke undervurderer trods deres status som et hold, der ligger en række under NFC.

– Man skal ikke lade sig narre af, at vi spiller i NordicBet Ligaen og de i 2. division. Det er ikke længe siden, at de også spillede i NordicBet Ligaen, og de har stadig en stor del af det hold tilbage, så der er ingen tvivl om, at det er et hold med ganske stor kvalitet, som vi skal møde, siger Egeris inden, at han fortsætter.

– Pokalkampene er specielle. Vi har selv været med til at bevise, at man skal være der 110%, for hvis ikke man er det, så kan man hurtigt komme i problemer. Vi skal sørge for at være knivskarpe, men det forventer jeg også af os, at vi er. Vi vil videre, og det skal være tydeligt fra alle mand i dag.

Kampen spilles kl. 19:00, og er du ikke en af de heldige, der skal med til Kolding, kan kampen ses på pokalturnering.dk.