Seneste nyt

Egeris: Står overfor en fed uge

af

Nykøbing FC står i denne uge overfor to kampe, og det er to opgør, som forsvarsklippen Jacob Egeris glæder sig til.

Knapt havde glæden over søndagens sejr i arvefjendeopgøret mod Næstved lagt sig før, at Jacob Egeris talte med store bogstaver i omklædningsrummet.

Budskabet var klart – sejren mod Næstved skulle suges til sig, give fornyet energi og ikke mindst give smag for yderligere sejre i resten af sæsonen.

Nykøbing FC’s nummer fem ser da også frem ugens to kampe, hvor fornemmelsen for sejr skal tages med.

– Sejren i weekenden var stor for os, og det er ekstremt vigtigt at få den her følelse af at vinde. Det er en følelse, som vi har taget med os ind i den her uge, og alle på holdet hungrer efter, at vi allerede i morgen aften skal kunne stå og synge sejrssangen igen, siger Egeris inden, at han ser frem mod ugen med hele to kampe.

– Det er jo det her, vi elsker. Vi elsker at skulle ud at spille om point, så det at vi har to så vigtige kampe inden for kort tid er kun rigtig fedt. Fysisk er vi et godt sted, og jeg synes, at vi ser bedre og bedre ud rent spillemæssigt. Jeg glæder mig til de her to kampe, og vi vil gøre alt for, at vi i første omgang tager tre point med hjem fra Roskilde i morgen aften.

Der er kampstart klokken 19:00 i morgen mod Roskilde, og du kan enten se kampen live på Viaplay Sport eller følge den i vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.