Seneste nyt

Due: Vi er kommet et langt stykke vej

af

Anders Due ærgrer sig over, at det søndag blot blev til uafgjort mod Brabrand, men mener samtidig, at kampen viser, at holdet er kommet et langt stykke vej i sin udvikling.

Det var lige ved og næsten, at Nykøbing FC søndag kunne tage alle tre point med hjem over de jyske broer. I stedet måtte hele Lolland-Falsters hold dog nøjes med et enkelt point, og selvom det ærgrer Anders Due, så mener han samtidig, at det vidner om en positiv udvikling på holdet.

– Man har selvfølgelig en lidt irriterende fornemmelse af kampen, fordi jeg synes egentlig, at vi havde chancerne til at vinde den. Brabrand havde selvfølgelig også nogle muligheder på deres standardsituationer, men jeg synes, at vi skabte det, som man kunne forvente. Vi har vel to-tre 100 procent chancer inden for de sidste 10 minutter, så man har da en lidt ærgerlig fornemmelse, fortæller Anders Due, inden han dog tager de mere positive briller på.

– Omvendt er det selvfølgelig værd at tage med, at vi nu er ubesejrede i fem kampe. Vi toppræsterede ikke i kampen i går, og når man ikke gør det, men alligevel får et enkelt point med, så er det til at leve med, selvom det er skide ærgerligt, at vi ikke får puttet en ind til sidst. Jeg synes, at det viser, at vi er kommet et langt stykke vej i vores udvikling.

Anders Due scorede i går et flot mål, da han fra en spids vinkel lobbede bolden over Brabrands målmand, der blot kunne vifte forgæves med armene.

Efter kampen afslørede Due dog, at den flotte detalje måske ikke helt var hans hensigt.

– Jeg kom ud i en vinkel, hvor jeg lige kan skimte målet ud af øjenkrogen, og så hører jeg bare Emil (Holten, red.) kalde på bolden inde foran mål. Jeg satser så bare på at lave et for forsvaret og målmanden svært vip helt mod bagerste stolpe. At den så ender med at gå ind, det er selvfølgelig helt fint, slutter Due med et smil.

Næste kamp for Nykøbing FC er allerede onsdag, hvor Fredericia gæster Nykøbing F. Idrætspark.