Seneste nyt

Drømmemål på stribe i 3-0-sejr over HIK

af

Fantastiske mål af Mathias Kristensen og Mathias Gehrt sikrede en 3-0-sejr i årets tredje testkamp.

Der ventede god modstand til Nykøbing FC, da modstanderen i dag hed HIK hjemme i NFC Syd.

Der var uofficiel debut til Emeka Nnamani, og han viste allerede i kampens første minut sit store potentiale.

En lang aflevering blev smidt i dybden, og så var Nnamani ellers tæt på at oversprinte sin direkte oppasser, der ellers havde et pænt forspring i løbeduellen. NFC måtte i situationen nøjes med et hjørnespark, hvor Mikkel Juhl i sidste ende tog chancen fra kanten af feltet på en løs bold. Afslutningen blev blokeret tæt under mål, men så var varselsskuddet afsendt.

Der stod NFC på det meste i kampens indledning og efter 10 minutter kom føringsmålet.

Mathias Kristensen opsnappede en fejlaflevering midt på HIK’s banehalvdel, og da målmanden var fanget på mellemhånd, kunne den store angriber fra 35 meter sende bolden i en blød bue over målmanden og i netmaskerne.

Få minutter efter var det tæt på 2-0. Jacob Blach og Mathias Gehrt kombinerede på højrekanten, inden at Blach sendte Lindberg alene igennem i højresiden. Lindberg valgte at forsøge at finde Emeka Nnamani inde foran mål, men den aflevering havde målmanden læst, hvorfor HIK kom på bolden.

2-0 blev det dog fem minutter senere, da Nykøbing FC nok engang fik presset gæsterne til en fejl. Mathias Gehrt pressede bolden fra en midtbanespiller, og så kunne også han chippe bolden flot over den sagesløse HIK-målmand.

HIK kom herefter en tand bedre med i en kort periode, men en appel for straffespark og et forsøg blokeret af Blach, var hvad det kunne blive til i denne omgang.

I stedet blev det efter en lille halv time 3-0 ved lidt af en frisparksperle. Fra ca. 35 meter sendte Mathias Kristensen bolden helt op i hjørnet, hvor målmanden ingen chance havde for at forhindre, at bolden strøg i netmaskerne på ny.

Kort før pausen var det også tæt på at blive til flere NFC-scoringer, men både Mathias Kristensen og Emeka Nnamani måtte se ellers fine forsøg gå forbi mål.

Det blev derfor ved 3-0 til pausefløjt.

Nykøbing FC brugte pausen til at skifte en enkelt mand, da Jannich Storch blev erstattet af Morten Bank i målet.

Bank blev hurtigt sat på prøve, da HIK fik et frispark på kanten af NFC-feltet. Frisparket blev hamret på overliggeren, og Claus Jensens mandskab slap derfor med skrækken.

Nykøbing FC fortsatte med at dominere kampen og skabe de største muligheder. Efter 54 minutter modtog Kristian Lindberg, som i dag startede på kanten, en aflevering i dybden, men Lindberg kunne akkurat ikke nå at få kontrol og en afslutning på muligheden.

Få minutter efter var MK tæt på at lave hattrick, da en velspillende Nnamani fandt ham i feltet. Den store fynbo første at prikke bolden forbi målmanden, som dog i denne omgang fik reddet til hjørnespark.

Også Mads Carlson blandede sig i forhold til at komme på tavlen efter gode kombinationer mellem Kristian Lindberg og Mathias Gehrt. Carlsons afslutning blev dog blokeret tæt under mål og strøg til hjørnespark.

Mod afslutningen på kampen blev der plads til en masse unge NFC’ere i form af Oliver Baltzer, Lucas Nyman, Noah ’Dinger’ Huge Larsen og Ole Jakobsen, og det gjorde alle et fremragende indtryk.

Sidstnævnte var endda tæt på at gøre det til 4-0, da han strøg over venstrekanten, og sparkede fladt mod det lange hjørne. Desværre snært forbi den ene stolpe.

Det blev derfor ikke til flere mål, hvorfor NFC kunne notere en flot 3-0-sejr i årets tredje test.

Nykøbing FC – HIK

3-0 (3-0)

1-0, Mathias Kristensen (10 min)

2-0, Mathias Gehrt (18 min)

3-0, Mathias Kristensen (28 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch (45. Morten Bank), Jacob Blach (24. Frederik Baltzer – 80. Noah ’Dinger Huge Larsen), Jacob Egeris, Elias Gärtig, Mikkel Andersen, Valon Ljuti, Mads Carlson (80. Lucas Nyman), Mathias Gehrt, Emeka Nnamani (68. Lukas Giessing), Kristian Lindberg, Mathias Kristensen (80. Oliver Baltzer).