Seneste nyt

Dohn: Vi skal ramme den specielle pokalstemning sammen med fansene

af

Nicolai Dohn ser frem til aftenens pokalbrag mod Vejle, hvor han satser på at holdet og fansene kan skabe den samme oplevelse som i 1. runde i Nakskov, hvor Lyngby blev sendt ud af turneringen.

I aften lader vi fokus drive væk fra NordicBet Ligaen, og fokuserer i stedet på Sydbank Pokalen, hvor vi er nået til 3. runde.

Lyngby og HIK har begge måtte lade livet mod Nykøbing FC, og i aften klokken 18:00, satser vi stærkt på, at det bliver Vejles tur til at blive ekspederet ud af turneringen.

Midtbanedynamo Nicolai Dohn har spillet i begge sæsonens pokalkampe, og han satser på en ny  underholdende pokaldyst.

– Pokalturneringen er noget specielt, og det synes jeg også, at man har kunne se i vores første to kampe i turneringen, siger Nicolai Dohn inden, at han uddyber.

– Vores første kamp mod Lyngby blev spillet i Nakskov på et intimt og velbesøgt stadion. Det bidrog til den her helt specielle stemning, der er svær at beskrive, men som pokalturneringen altid rummer. At vi så vandt kampen efter forlænget spilletid fuldendte selvfølgelig oplevelsen, og det er den følelse vi skal ud og ramme sammen med fansene igen i aften.

I pokalturneringen er der tradition for, at der bliver roteret en hel del i startopstillingen så alle spillere kan få vist sig frem.

Bliver det tilfældet i aften, er det dog langt fra noget, der ændrer på Dohns syn på kampen.

– Jeg er af den opfattelse, at vi som hold er en så stærk enhed, at alle kan komme ind på holdet og gøre en positiv forskel. Vi skal bare ud og vise, hvor godt et hold vi er, og så satser jeg stærkt på, at vi i aften står som deltagere i 1/8-finalen af Sydbank Pokalen, slutter han.

Kampen mod Vejle spilles i aften klokken 18:00 i CM Arena. Har du sæsonkort er dette gyldigt til opgøret.