Seneste nyt

Dobbelt op på Dahl i generalprøve-sejr

af

Mikkel Dahl scorede to, da Nykøbing FC snuppede en 2-1-sejr over AB i generalprøven forud for forårspremieren mod Skive.

Opstartens sidste træningskamp blev i dag spillet i NFC Syd, hvor nummer tre i 2. division vest, AB, var modstanderen.

Nykøbing FC satte sig fra kampens start på opgøret, og allerede små 10 minutter inde i opgøret kom Claus Jensens mandskab på 1-0.

Mads Carlson slog et hjørnespark i mellemhøjde i feltet, og her kom Mikkel Dahl på bolden, hvorefter han fra tæt hold kunne prikke bolden det sidste stykke over stregen.

Kort efter var det tæt på at blive 2-0, da Mathias Gehrt slog et knivskarpt indlæg fra mållinjen i feltet. Igen var Mikkel Dahl over bolden, men denne gang headede han lige over kassen.

Kampen bølgede frem og tilbage, men indtil det 17 minut, var det kun NFC, der havde været farlige. AB meldte sig dog ind i opgøret med en god afslutning efter en omstilling, hvor Jannich Storch blev tvunget ud i en god redning.

Midt i første halvleg kom der godt gang i chancerne i begge ender af banen, men et langskud fra Gehrt og en afslutning fra en spids vinkel fra AB forblev de største chancer i denne fase af opgøret.

Efter en halv time tilspillede NFC sig dog en ny stor chance, da Lars Pleidrup læste et AB-opspil og fik sendt Emilio Simonsen alene igennem med AB-målmanden. Målmanden læste dog afslutningen flot, hvorefter Carlsons opsamling lige udenfor feltet endte med en offsidekendelse.

Resten af første halvleg blev en tand mere rodet og chancefattig, men flere Nykøbing FC-spillere markerede sig positivt. Herunder et bundsolidt midterforsvar med Jacob Egeris og Gustav Kjeldsen, der spillede en flot kamp.

I pausen skiftede Nykøbing FC på tre positioner. Sebastian Olsen, Jordan Wilson og Sebastian Koch erstattede henholdsvis Jannich Storch, Mikkel Andersen og Emilio Simonsen.

Nykøbing FC fortsatte i 2. halvleg med et sidde på opgøret, men helt så sprudlende, som det til tider var i første halvleg, blev det ikke.

Efter en lille time røg tempoet dog atter i vejret for hjemmeholdet, der skabte et par store chancer og også kom på 2-0.

Efter en par hurtige kombinationer og førstegangsberøringer slog anfører Lars Pleidrup et knivskarpt indlæg i AB-feltet, hvor Mikkel Dahl nok engang viste stor sikkerhed og scorede til 2-0.

Sekundet efter blev Mikkel Dahl erstattet af Mathias Kristensen, imens det ligeledes blev det spilletid for de unge talenter, Nikolaj Bonde og Jacob Blach.

Jacob Blach tog en tørn på højrebacken, og her var han af flere omgange tæt på at iscenesætte 3-0-scoringen, men den sidste skarphed manglede både udenfor og i feltet.

Sebastian Koch fik også vist sig frem i anden halvleg, og med et kvarter igen havde han bud efter sammenføjningen, men desværre sneg bolden sig akkurat forbi AB-målmandens bur.

Med små 10 minutter igen fik AB pyntet på resultatet, da de efter et fladt indlæg fra deres højreside kunne reducere fra tæt hold til 2-1, hvorfor der var lagt op til spænding i de sidste minutter af kampen.

Intensiteten steg da også et par grader, og det kulminerede, da Mathias Thrane og et par AB-spillere endte i klammeri og alle fik vist rødt kort. En dramatisk afslutning på opgøret, der ellers ikke bar præg af hårdt spil.

Kampen blev kort efter fløjtet af, hvorfor Nykøbing FC kunne notere en 2-1-sejr i generalprøven.

Nykøbing FC – AB

2-1 (1-0)

1-0, Mikkel Dahl, 8 min

2-0, Mikkel Dahl, 57 min

2-1, ?, 82 min

Nykøbing FC: Jannich Storch (45. Sebastian Olsen), Mikkel Andersen (45. Jordan Wilson), Jacob Egeris (58. Jacob Blach), Gustav Kjeldsen, Simon Schultz, Mathias Thrane, Mads Carlson (58. Nikolaj Bonde), Emilio Simonsen (45. Sebastian Koch), Mathias Gehrt, Lars Pleidrup, Mikkel Dahl (58. Mathias Kristensen).