Nyt fra netværketSeneste nyt

DFD fortsætter som Superpartner i NFC

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vi fortsætter det stærke samarbejde med DFD, der fortsætter som Superpartner.

Et stærkt erhvervsliv er med til at løfte lokalsamfundet, og både i Nykøbing FC og hos DFD kærer vi os meget om Lolland-Falster.

Det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Nykøbing FC og DFD fortsætter det partnerskab, der blev indgået i 2020.

Det lokale for øje

DFD er en af Nordeuropas største virksomheder inden for tekstilløsninger, og DFD’s lokale tilknytning går helt tilbage til starten af 1980’erne, hvor DFD overtog Fællesvask i Maribo. I 2014 valgte DFD at opføre et splinternyt og højteknologisk vaskeri i Maribo, hvorfor de nok engang viste, at de ligesom NFC ikke glemmer, hvor de kommer fra.

I Nykøbing FC vil DFD fortsat være synlige i både bredde- og elitefodbolden. Virksomheden sponsorer således både spillertøj til U14 og U16 i pigeafdelingen samt opvarmningstrøjer til klubbens NordicBet Liga-hold. NordicBet Liga-holdets opvarmningstrøje ses på billedet herunder.

Fakta om DFD:

DFD er opdelt i fem markedsspecialiserede divisioner med hver deres fokus på bestemte brancheområder. Herunder industri, hotel og restauration, velfærd & sundhed, fødevareindustri, rengøring og cleanroom.

Du kan læse meget mere om DFD her.