Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U19 vandt Drenge Øst 1

af

Der var stor succes for NFC-holdene i weekenden, da både U19, U17 og U15 vandt deres kampe. Førstnævnte kunne endda fejre, at de samtidig vandt deres række.

Nykøbing FC’s talenthold var i weekenden i aktion, og hvis man kan lide succes til landsdelens unge drenge – så læs endelig videre.

Der var nemlig flotte resultater hele vejen rundt.

U19 vandt Drenge Øst 1

Søndag eftermiddag skulle U19-drengene spille sidste kamp i indeværende sæson, da modstanderen hed Hørsholm-Usserød.

Allerede lørdag udspillede der sig dog en lige så vigtig kamp, da førerholdet Vanløse helst skulle smide point ude mod Avarta, hvis der skulle være mulighed for, at NFC kunne vinde rækken. Avarta slog Vanløse 4-2, hvorfor der var lagt op til en spændende NFC-kamp søndag.

Med en førsteplads for øje gik U19-drengene derfor på banen med stor tænding og allerede efter et kvarter stod det 2-0 til Thomas Slosarichs drenge.

Anders Rasmussen bragte NFC i front efter oplæg af Viktor Stryger inden, at Nicklas Christensen øgede til 2-0 efter hjørnespark.

Dermed lignede det en sikker sejr, men kort før pausen blev NFC ramt af en udvisning. Det betød, at Hørsholm-Usserød pressede på, og efter 71 minutter fik de også reduceret til 2-1.

Målmand Mads Olsen, der normalt huserer på U17-holdet, havde dog flere store redninger i slutfasen, hvorfor 2-1-resultatet holdt stand.

Jublen kunne derfor bryde løs, da Nykøbing FC dermed vandt Drenge Øst 1 foran snuden på Vanløse.

U17 sluttede flot sæson med manér

Årgangen lige under U19-drengene har haft gang i en rigtig flot sæson, hvor det ikke er blevet til mange pointtab.

Før søndagens kamp lå de på 2. pladsen efter A27, der sideløbende med NFC’s kamp hjemme mødte RB 1906 og vandt 3-0. Nykøbing FC kunne derfor maksimalt nå andenpladsen, men den kom også i hus i sikker stil.

Oliver Baltzer åbnede ballet direkte på frispark inden, at Mohamed Osman Mohamed øgede til 2-0 efter assist af Junes El-Sayed.

Julian Jensen udbyggede til 3-0 imens Jakob Blach Nielsen efter hjørnespark kunne gøre det til 4-0 kort før pausefløjt.

Efter 54 minutter blev der begået straffespark mod Noah Skovgaard, og han eksekverede selv i sikker stil til 5-0 inden, at gæsterne i slutfasen fik reduceret til 5-1.

Dermed lukkede og slukkede U17-drengene en sæson, hvor de vandt 10 ud af 11 kampe og derudover kvalificerede sig til pokalturneringens kvartfinale, hvor FC Roskilde venter i marts til næste år.

U17-holdet er sponsoreret af talentpartner, Danske Bank.

U15 snuppede målrig sejr

Umiddelbart før U19 og U17 indtog kunstbanerne i NFC Syd, spillede U15-drengene mod Brøndby IF (2).

Nykøbing FC spillede en flot kamp, der dog blev unødvendigt spændende i slutfasen på grund af to gule kort.

Efter et kvarter bragte NFC sig i front ved Noah ’Dinger’ Larsen, der headede et hjørnnespark i kassen efter assist fra William Lohse. Samme Lohse scorede selv til 2-0, da han ligeledes scorede efter hjørnespark, der i denne omgang blev flot leveret af Magnus Nykjær.

Kort efter 2-0 målet scorede William Lohse til 3-0 inden, at Brøndby fik reduceret kort tid efter.

Ole Jakobsen viste efter 66 minutter, at han kan med begge ben, da han med ’det kolde’ højreben satte et langskud i kassen til 4-1.

Nykøbing FC blev i slutfasen ramt af to gule kort, hvorfor Brøndby i en periode spillede 11 mod ni mand. Det udnyttede de til at score til både 4-2 og 4-3, men NFC holdt stand og nappede alle tre point efter en medrivende affære.

Sejren betyder, at Nykøbing FC indtager fjerdepladsen i rækken med tre kampe tilbage af deres sæson.

Det kommende program:

Lørdag d. 9. november: Hørsholm-Usserød IK – Nykøbing FC U15. 11:00 i Hørsholm Idrætspark.