Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U19 sikrede sig topplacering med sejr

af

U19 sikrede sig som minimum en tredjeplads, da de sejrede på udebane. U17 nappede også tre point, imens U15 dog led nederlag efter et sandt målorgie. 

Sæsonen for talentholdene lakker så småt mod enden, men inden da er der stadig et par spændende kampe tilbage på programmet. Både U19, U17 og U15 var i weekenden i aktion, og det kastede flotte seks point af sig.

U19 tog tredje sejr på stribe

Sæsonen har udviklet sig flot for U19-drengene, der søndag eftermiddag i Herfølge snuppede deres tredje sejr på stribe.

Nykøbing FC satte sig fra start af på begivenhederne, men vi skulle helt hen til anden halvleg før, at der kom hul på målbylden. NFC havde ellers fået muligheden fra straffesparkspletten, da Bastian Jensen blev nedlagt i feltet. Alhaji K. Fayes forsøg fra 11-meterpletten blev dog flot klaret af målmanden.

Mere held foran mål havde både Nykøbing FC og Alhaji Faye senere i kampen. Efter en time bragte Niclas Christensen NFC i front efter forarbejde af Frederik Langkilde inden, at Alhaji K. Faye 10 minutter senere slog sejren fast med en scoring efter en flot solotur gennem Herfølge-forsvaret.

Nykøbing FC’s U19-drenge kunne derfor notere sejr nummer syv ud af 10 mulige, hvorfor de som minimum har sikret sig tredjepladsen i rækken inden sidste spillerunde.

U/19 Drenge Øst 1

Herfølge BK (2) – Nykøbing FC 0-2 (0-0)

Mål: 0-1 (61. min.) Niclas Christensen. 0-2 (71. min.) Alhaji K. Faye.

U17 udbyggede sejrstime på hjemmebane

Lars Koks U17-drenge har befundet sig godt på eget græs i denne sæson, og lørdag eftermiddag snuppede de i NFC Syd den fjerde hjemmebanesejr ud af fem mulige.

Modstanderne fra B93 2, der før kampen stadig var med i topkampen i Drenge Øst 1, men holdet fra København kunne ikke hamle op med de unge NFC’ere, der spillede en flot kamp.

Viktor Stryger bragte Nykøbing FC i front, da han i bedste Pogba-stil misbrugte et straffespark, men selv var lynhurtig over riposten og sikkert sendte bolden i nettet.

B93 svarede hurtigt igen, men Oliver Baltzer slog til få minutter inden pausefløjt, så NFC kunne gå en pause med en 2-1-føring.

Københavnerne lagde sig ikke ned, men udligningen derimod for anden gang i kampen, da de kort inde i anden halvleg fik gjort det til 2-2.

Lars Koks drenge nægtede dog at smide point i egen hule, hvorfor Oliver Baltzer i slutfasen udnyttede et flot oplæg af indskiftede Milas Schwensen. Dermed kunne Nykøbing FC notere en flot 3-2-sejr over gæsterne, der ellers havde vundet syv af ud ni kampe.

U/17 Drenge Øst 1

Nykøbing FC – B. 93 (2) 3-2 (2-1)

Mål: 1-0 (28. min.) Viktor Stryger (straffespark). 1-1 (32. min.). 2-1 (39. min.) Oliver Baltzer. 2-2 (48. min.). 3-2 (82. min.) Oliver Baltzer.

U15 tabte i sandt målorgie

Det startede godt, men sluttede med voldsomme cifre, da Nykøbing FC’s U15-drenge lørdag besøgte HIK.

Kort inde i kampen fik Nykøbing FC lidt af en drømmestart, da Peter Birkegaard bragte NFC i front. De følgende små 20 minutter udviklede sig dog voldsomt, da et velspillende HIK-mandskab viste, hvorfor de er at finde i toppen af rækken og derfor pludselig var foran med hele 5-1 ved pausen.

Nykøbing FC fik pyntet på resultat i anden halvleg, der faktisk blev vundet med 2-1 efter mål af William Hansen og Nikolaj Høj, men det ændrede ikke på, at HIK i slutfasen kunne cementere sejren med en scoring til 6-3.

Med tre kampe tilbage i efteråret ligger U15-mandskabet nu midt i rækken.

Det kommende program:

Lørdag d. 3/11: Nykøbing FC U15 – Lyngby BK 2, Kl. 13:30 i NFC Nord.

Søndag d. 4/11: Køge BK 2 – Nykøbing FC U17, Kl. 13:30 på Køge Stadion.

Søndag d. 4/11: Nykøbing FC U19 – GVI, Kl. 11:45 i NFC Syd.