Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U19 og U17 holder fast i toppen

af

Nykøbing FC-talentholdene leverede nok engang et flot weekend, hvor både U17 og U19-holdene holder fast i den absolutte topstrid.

De unge NFC-drenge bliver ved med at levere på højt niveau, og i weekenden var både U15, U17 og U19 i aktion. Især U17 og U19 har resultatmæssigt gang i en flot sæson, hvor de begge leger med i toppen af deres respektive rækker.

U19 moste Greve med tenniscifre

Der var ingen slinger i valsen, da Nykøbing FC’s U19-drenge søndag eftermiddag besøgte midterholdet Greve på udebane.

Allerede få minutter inde i kampen blev det 1-0 til Nykøbing FC ved August Pedersen, inden, at Viktor Stryger kort før pausen kunne udbygge føringen til 2-0.

Efter pausen begyndte et sandt Rasmus Nøhr show, da den lynhurtige angriber lavede hattrick og sendte NFC på sikker sejrskurs.

Kort før tid blev Nykøbing FC tilkendt et straffespark, hvilket Viktor Stryger omsatte med stor sikkerhed til slutresultatet 6-0.

Sejren betyder, at Nykøbing FC fortsat indtager førstepladsen i Drenge Øst 1, men dog med en kamp mere spillet end forfølgerne fra Vanløse.

U17 holdt trit med førerholdet

Nykøbing FC’s U17-mandskab har gang i en intenst parløb om førstepladsen med amagerkanerne fra A27, der topper Drenge Øst 1 med ét point mere end NFC.

Søndag eftermiddag skulle drengene forsøge at holde trit med A27 ved at besejre Farum (2) på udebane, og det lykkedes efter en god anden halvleg.

Første halvleg startede ellers også upåklageligt, da Oliver Baltzer allerede efter ét minut kunne bringe Lars Koks drenge i front med 1-0.

Farum-mandskabet slog dog tilbage efter 39 minutter, hvorfor holdene gik til pause med 1-1 på måltavlen.

Efter pausen gik NFC et gear op, og det havde hjemmeholdet svært ved at følge med i. Efter 46 minutter lavede Farum selvmål efter et knivskarpt slået hjørnespark af Julian Søgaard Jensen, og kort efter kunne Allan Chebli udbygge føringen til 3-1.

Nykøbing FC kontrollerede herefter kampen og kunne derfor notere en 3-1-sejr.

A27 vandt deres kamp med 1-0 over bundholdet Vanløse, hvorfor Nykøbing FC fortsat indtager andenpladsen – ét point efter førerholdet.

Nykøbing FC’s U17-hold er sponsoreret af talentpartner, Danske Bank.

Snævert U15-nederlag til tophold

Lørdag middag besøgte U15-drengene Farum (2), der leger med i den absolutte topstrid i Drenge Liga 2.

NFC spillede generelt en flot kamp, og de gik da også til pause med en 2-1-føring.

Farum-mandskabet var ellers kommet fra land med en scoring allerede efter 11 minutter, men på mål af Noah Holm og Rasmus Berner, var det Nykøbing FC, der kunne gå mest tilfredse til pause.

Hjemmeholdet tog over i starten af anden halvleg og bragte sig via to hurtige scoringer på 3-2.

Ole Jakobsen gjorde comeback for Nykøbing FC efter en skadespause, og det fejrede han efter en times spil med en udligning til 3-3.

Lige lidt hjalp det dog, da Farum en lille kvarter før slutfløjt afgjorde kampen med en scoring til 4-3. Nederlaget ændrer dog ikke på en flot præstation af de unge NFC’ere, der havde stor ære af kampen.

U15-drengene indtager nu 5. pladsen i rækken.

Det kommende program:

Lørdag d. 12. oktober: Nykøbing FC U19 – B1908, Kl. 13:00 i NFC Syd.

Lørdag d. 12. oktober: Nykøbing FC U17 – Frem, Kl. 13:00 i NFC Syd.

Lørdag d. 26. oktober: Ringsted IF – Nykøbing FC U15, Kl. 10:30 på Ringsted Stadion.