Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U19 kom tilbage på sejrssporet

af

Samtlige talenthold var i weekenden i aktion, hvor U19-holdet leverede en flot resultat med en sejr over Greve.

Der var fuldt program, da U15, U17 og U19-mandskaberne alle var i kamp. Det blev sammenlagt til fire point efter tre tætte kampe.

Flot langskudsmål åbnede ballet for U19

Brian Rasmussens drenge skulle lørdag eftermiddag hjemme i NFC Syd forsøge at komme tilbage på sporet med en sejr, da de tog imod Greve.

Nykøbing FC styrede fra start af løjerne, og selvom det ikke var en sprudlende kamp fra nogen af holdenes side, så bragte NFC sig fortjent foran efter et kvarters tid.

Bastian Jensen tog chancen fra distancen, og han smækkede flot bolden op under overliggeren uden chance for målmanden.

Efter pausen fortsatte NFC-kontrollen, hvorfor de unge ’bjørne’ med et kvarter igen fortjent kunne udbygge føringen til 2-0 ved Oliver Dylong på oplæg af Mads Bjerg.

Mod slutfasen fik Greve reduceret, men sejren kunne gæsterne ikke pille ved, hvorfor Nykøbing FC kunne notere tredje sejr på fem kampe.

U17 delte med Greve

Nykøbing FC kom til Greve med to sejre og to nederlag i de første fire kampe, da vi søndag eftermiddag besøgte Greve.

Begge hold havde brug for en sejr for at hænge fast i toppen af rækken, men ingen af holdene formåede at få netmaskerne til at blafre.

Både Greve og Nykøbing FC havde ellers gode tilbud for at bringe sig i front, men to gode målmandspræstationer og manglende skarphed foran kassen gjorde, at kampen endte som en nulløsning.

Dermed indtager holdet 5. pladsen i U17 Drenge Øst 1.

U15-drengene led første nederlag

Martin Schnacks U15-drenge er kommet forrygende fra land i denne sæson, men lørdag eftermiddag blev det til sæsonens første nederlag i en svær udekamp mod LSF.

Det yngste talenthold havde før opgøret syv point fra tre kampe, og de kom til opgøret i Ledøje-Smørum med en frisk 4-0-sejr over Hvidovre i bagagen.

Denne lørdag blev det dog desværre til et snævert 2-1-nederlag, hvorfor de nu indtager 5. pladsen i rækken – fem point efter Brøndby IF 2, der topper rækken.

Det kommende program:

Lørdag d. 22. september: Nykøbing FC U15 – FA 2000, 13:30 i NFC Nord.

Lørdag d. 22. september: Nykøbing FC U17 – Lyngby BK 2, 13:00 i NFC Syd.

Søndag d. 23. september: LSF – Nykøbing FC U19, 11:00 i Smørums Idrætscenter.