Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U17 snuppede flot point fra suverænt tophold

af

U17-holdet var eneste talenthold i aktion i weekenden, og det endte med et flot point på udebane mod topholdet fra AC Horsens.

Både U19- og U15-holdet tog sig en velfortjent puster i weekenden, men Brian Rasmussens U17-tropper tog til det jyske, hvor topholdet AC Horsens tog imod.

Ikke mange i rækken havde forventet point til Nykøbing FC, men de unge ’bjørne’ bød topholdet trods og nappede et point med hjem over broerne.

Hektisk afslutning gav point

AC Horsens havde før lørdagens kamp mod Nykøbing FC blot smidt point i fire af 21 kampe, og de var derfor naturlige storfavoritter forud for opgøret.

Kampen blev dog en tæt affære, og begge hold gik målløse til pause.

Efter pausen kom der dog gang i netmaskerne, og desværre var det i første omgang til hjemmeholdets fordel.

Det lignede derfor længe en smal sejr til forhåndsfavoritterne, men i kampens sidste minutter kom der virkelig gang i sagerne.

Først stjal Lucas Brix Christiansen bolden fra hjemmeholdets målmand og udlignede, men kort efter scorede AC Horsens på ny, hvorfor de atter var på sejrskurs.

Nykøbing FC jagtede dog point til det sidste, og det udmøntede sig i endnu en sen udligning. Nikolaj Bonde sendte en dødbold i feltet, hvor Lucas Brix Christiansen igen dukkede op og udlignede.

Denne gang blev det ikke til flere scoringer, hvorfor kampen sluttede 2-2 og dermed med et fremragende point til Nykøbing FC.

U/17 Drenge Divisionen

AC Horsens – Nykøbing FC 2-2 (0-0)

Mål: 1-0 (48. min.). 1-1 (78. min.) Lucas Brix Christiansen. 2-1 (79. min.). 2-2 (80. min.) Lucas Brix Christiansen.

Kommende program for talentholdene:

Lørdag d. 19.maj: Holbæk B&I – Nykøbing FC U15, 12:00 i SuRi Park.

Lørdag d. 26. maj: Nykøbing FC U17 – Hvidovre, 13:00 i NFC Syd.

Torsdag d. 17. maj: Nykøbing FC U19 – Slagelse B&I, 19:00 i NFC Syd.