Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U17 slog Næstved med tenniscifre i pokalturneringen

af

Talentholdene har været i aktion i både liga samt pokalturnering, og det resulterede blandt andet i en U17-storsejr over Næstved.

Der har været gang i de unge NFC-drenge i den seneste uges tid, og det har kastet mange flotte resultater af sig.

Både U19 og U17-drengene havde udover ligakamp i weekenden også pokalkampe onsdag aften.

Storsejr i ligaen og smalt pokalnederlag til U19

Nykøbing FC’s ældste talenthold toppede før weekenden Drenge Øst 1, og det gør de stadig her en lille uge senere.

U19-drengene tog hjemme i NFC Syd imod Farum (2), og der skulle vise sig at være kvalitet til forskel på dagen.

Nykøbing FC bragte sig i front efter et kvarter ved Anders Rasmussen inden, at Farum scorede selvmål til 2-0 efter 36 minutter.

Efter pausen skruede Nykøbing FC op for tempoet, hvorfor det endte med en voldsom 9-0 sejr.

Målene i anden halvleg blev sat ind af August Pedersen, der scorede hattrick, Viktor Stryger, Simon Schultz, Niclas Christensen og Benjamin Lauridsen.

Den flotte sejr skulle onsdag aften følges op i pokalturneringen da Næstved, der ligger en række højere oppe end Nykøbing FC, kom forbi NFC Syd.

Her kom Nykøbing FC bagud efter en lille halv time, men på mål af Anders Rasmussen og Oliver Grundahl, gik de unge bjørne alligevel til pause med en 2-1-føring.

Næstved kom stærkt ud til anden halvleg og inden for det første kvarter, fik de scoret to gange, hvorfor kampen atter var vendt på hovedet.

Mod slutningen måtte NFC satse fremadrettet, hvorfor det 10 minutter før tid blev 4-2 til Næstved. I kampens døende sekunder fik August Pedersen reduceret til slutresultatet 4-3 efter en kamp, hvor Nykøbing FC fik vist, at de kan bide skeer med holdene, der ligger en række højere oppe i systemet.

U17 med sejr på tenniscifre over Næstved

U17-holdet har også været i aktion to gange i den seneste uges tid, og det startede søndag med en hjemmekamp mod Vanløse.

Nykøbing FC er kommet flyvende fra land i sæsonen, hvor det kun er blevet til nederlag til A27, der topper Drenge Øst 1. De flotte takter blev fortsat mod Vanløse, der blev sendt hjem med et 4-0-nederlag.

Junes El-Sayed startede festen med en scoring efter syv minutter inden, at Noah Skovgaard og Julian Jensen udbyggede føringen til 3-0 inden pausefløjt.

Anden halvleg blev en mere rolig affære, hvor NFC nøjedes med at score en enkelt pind ved Oliver Baltzer, der scorede efter Allan Cheblis andet oplæg i opgøret.

U17-holdet indtager andenpladsen, da A27 ligeledes vandt deres kamp i rækken.

I midtugen havde U17-holdet ligeledes pokalkamp, og akkurat som det var tilfældet hos U19, så var modstanderen Næstved.

Her var der aldrig tvivl om udfaldet, da Nykøbing FC tromlede gæsterne fra Sydsjælland og helt fortjent vandt med 6-2. Mod slutningen af opgøret var der chancer for at udbygge føringen yderligere, og de unge NFC-drenge fik også her vist, at de kan være med mod hold, der til dagligt spiller en række højere end dem selv.

Nykøbing FC’s U17-hold er sponsoreret af Danske Bank.

Berner-hattrick i sejr på Frederiksberg

Lørdag formiddag var også U15 i kamp, og det var de på Frederiksberg, hvor FB var værter.

Efter et kvarter iscenesætte Oliver Bringe en velspillende Noah Larsen, der kunne gøre det til 1-0. Rasmus Berner udbyggede føringen kort før pausen.

FB fik kort inde i anden halvleg reduceret, men Rasmus Berner lukkede og slukkede FB’s håb om point, da han med to scoringer inden for 10 minutter gjorde det til slutresultatet, 4-1.

Sejren betyder, at Nykøbing FC’s U15-hold indtager fjerdepladsen i Drenge Liga 2.

Det kommende program:

Lørdag d. 5. oktober: Farum BK (2) – Nykøbing FC U15, Kl. 12:00 i Farum Park.

Søndag d. 6. oktober: Farum BK (2) – Nykøbing FC U17, Kl. 14:00 i Farum Park.

Søndag d. 6. oktober: Greve – Nykøbing FC U19, Kl. 15:00 i Greve Idræts Center