Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U15 sejrede mod Næstved

af

Der var mål i spandevis, da U15 og U17-holdet var i aktion i kampe, hvor førstnævnte sendte Næstved pointløse hjem til Sjælland.

Sæsonen lakker stille og roligt mod enden for Nykøbing FC’s ungdomshold, men inden vi når så langt, er der stadig et par kampe på programmet.

I denne weekend var både U15 og U17 i kamp, men det var de yngste af disse, der fik mest af juble over.

U15 snuppede flot sejr over Næstved

U15 Drenge Øst 1-rækken er en utrolig tæt af slagsen. Et eksempel på det er, at der fra første til 9. pladsen blot er seks point.

Der findes derfor aldrig nemme kampe for Lars Koks mandskab, hvilket blot gør søndagens 4-2-sejr over Næstved endnu mere imponerende.

Allerede fra kampens start tog NFC teten, da Næstved indtog et noget mere afventende position. Alligevel var det Næstved, der efter en lille halv time kunne bringe sig foran. Nykøbing FC skruede dog herefter bissen på, hvorfor de alligevel gik til pausen med en 2-1-føring.

Jacob Blach Nielsen udlignede først på hovedstød inden Mohammad Osman sørgede for 2-1-scoringen efter flot samarbejde med Markus Midtgaard.

I anden halvleg fik Milas Schwensen og Allan Chebli gjort det til 3-1 og 4-1, hvorfor det gjorde knapt så meget, at Næstved fik reduceret med godt et kvarter igen.

Det forblev nemlig en 4-2-sejr til Nykøbing FC, der dermed for anden kamp i streg kunne notere tre point. Lars Koks mandskab indtager nu femtepladsen.

U17 gjorde fin figur mod stærk modstander

Lørdag spillede U17-drengene sidste hjemmekamp i denne sæson, da de tog imod FC Helsingør, der frister en tilværelsen lige under den absolutte top af U17 Drenge Divisionen.

På trods af den gode modstander, var det dog Nykøbing FC, er kom bedst fra land, da den allerede efter 10 minutter stod 1-0 til Brian Rasmussens drenge.

Simon Schultz lagde med hælen en flot aflevering til August Klostergaard Pedersen, der ikke svigtede, men sikkert gjorde det til 1-0.

Herefter satte FC Helsingør sig dog på opgøret og med godt og vel 20 minutter igen stod den 4-1 til gæsterne fra Nordsjælland.

I slutfasen reducerede Lucas Brix Christiansen til 4-2, men det var desværre for sent til at stable et afgørende comeback på benene, hvorfor det blev til et nederlag.

Talentholdenes kommende program:

Søndag d. 17/6: HB Køge – Nykøbing FC U15, 11:00 på Køge Stadion.

Lørdag d. 16/6: FC Roskilde – Nykøbing FC U17, 15:15 i Roskilde Idrætspark.

Søndag d. 17/6: Nykøbing FC U19 – LSF, 13:30 i NFC Syd.