Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U15-drengene leverede varen med storsejr

af

Alle talentholdene var i weekenden i aktion, og der var flere gode præstationer iblandt. U15-holdet løb dog med det meste af opmærksomheden med en storsejr.

Alt imens Nykøbing FC’s divisionshold leverede varen i Fredericia, var der ligeledes flere af vores talenthold i aktion.

Der var mange fine præstationer i blandt på trods af, at kun U15-drengene hentede alle tre point.

U19 knækket af topholdet

Der ventede søndag eftermiddag Nykøbing FC’s U19-drengene en svær opgave, da modstanderen på fremmed græs hed B1903.

Værterne havde før opgøret maksimum point efter tre kampe samtidig med, at de blot havde indkasseret ét mål.

Brian Rasmussens drenge kom dog godt fra land, og de unge ’bjørne’ sad tungt på opgøret. Kun en yderst velspillende B1903-målmand forhindrede Nykøbing FC at komme på tavlen.

Københavnerne var omvendt kyniske i offensiven, hvorfor de henholdsvis efter 16 og 79 minutter fik nettet til at blafre i Nykøbing FC’s ende. Mads Schöndorff Nielsen spillede på trods af resultatet en flot kamp, og der var i det hele taget mange gode takter at tage med til næste kamp.

U/19 Drenge Øst 1

1903 – Nykøbing FC 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 (16. min.). 2-0 (79. min.).

U17 bød førerholdet op til dans

Også NFC’s U17-mandskab tog i weekenden mod et ubesejret tophold i form af Sundby BK/Fremad Amager, og også her var det tæt på at give point.

Nykøbing FC fik en regulær drømmestart, da Markus Midtgaard efter oplæg af Milas Schwensen allerede efter 50 sekunder scorede til 1-0. Kort efter havde Milas Schwensen selv chancen for at gøre det til 2-0, men afslutningen kiksede desværre.

Lars Koks drenge sad i det hele taget tungt på første halvleg, hvorfor det så meget desto mere kan ærgre, at føringen ikke blev udbygget i kampens første 40 minutter.

Efter pausen overtog gæsterne styringen, hvorfor de også fik tippet kampen på hovedet og med to scoringer nappede alle tre point.

U/17 Drenge Øst 1

Nykøbing FC – Sundby BK/Fremad Amager 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 (1. min.) Markus Midtgaard. 1-1 (44. min.). 1-2 (59. min.).

Storsejr til U15-drengene

I den kommende weekend møder Nykøbing FC’s divisionshold Hvidovre IF, og klubbens U15-drenge viste lørdag formiddag, hvordan det rødklædte mandskab fra den københavnske vestegn skal behandles.

Nykøbing FC sad på kampen fra start til slut, og det kastede et yderst velfortjent 4-0-sejr af sig i en kamp, hvor Hvidovre var sjældne gæster på hjemmeholdets banehalvdel.

Kort inde i anden halvleg scorede Julius Jensen efter et flot oplæg af Magnus Johansen og herefter fulgte mål af Frederik Olsen, Peter H. Birkegaard og afsluttende William Hansen.

Alt i alt en fantastisk kamp af Nykøbing FC’s yngste talenthold, der er trænet af Martin Schnack og Emil Fugl.

U/15 Drenge Øst 2
Nykøbing FC – Hvidovre IF 4-0 (0-0)
Mål: 1-0 (37. min.) Julius Jensen. 2-0 (56. min.) Frederik Olsen. 3-0 (58. min.) Peter H. Birkegaard. 4-0 (70. min.) William Hansen.

Kommende program:

Lørdag d. 15. september: LSF – Nykøbing FC U15, Smørum Idrætscenter Kl. 12:00.

Lørdag d. 15. september: Nykøbing FC U19 – Greve, NFC Syd Kl. 13:00.

Søndag d. 16. september: Greve – Nykøbing FC U17, Greve Idræts Center, Kl. 13:00.