Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: Talentholdene buldrede videre med sejre

af

Nykøbing FC’s U19 og U17-hold fortsatte i weekenden deres flotte sæson med to sikre sejre. U15 hvilede benene og sad over i denne runde.

Der sker ting og sager på ungdomsfronten i Nykøbing FC. Er man til stede omkring NFC i dagligdagen, skal man af og til knibe sig i armen over de mange talentfulde unge spillere og det setup, der omgiver dem.

Udviklingen og glæden er i højsædet, men med de to ting følger ofte også flotte resultater, og det er præcis, hvad talenterne oplever i øjeblikket. Igen i weekenden vandt U19 og U17-drengene sikre sejre, der fastholder deres position i toppen af deres rækker.

Rasmussen-hattrick sikrede sejr til U19

Nykøbing FC’s U19-drenge kæmper en indædt kamp mod Vanløse i toppen af Drenge Øst 1. Ét point adskiller de to hold, hvor NFC dog har spillet en kamp mere.

Der er derfor ikke plads til at smide mange point i topstriden, og lørdag eftermiddag skulle Thomas Slosarichs drenge forsøge at tage alle tre point mod B1908, så presset på Vanløse kunne bevares.

Nykøbing FC leverede en solid defensiv indsats, hvor der var styr på de bagerste geledder og angrebene blev spillet med god tålmodighed.

Det førte i 1. halvleg til, at Anders Rasmussen kunne bringe hjemmeholdet i front inden, at gæsterne dog kom tilbage i opgøret kort før pausen.

I anden halvleg fortsatte Nykøbing FC med at være spilstyrende og Anders Rasmussen kunne med to sene scoringer fuldende sit hattrick og afgøre kampen med cifrene 3-1.

Sejren betyder, at Nykøbing FC stadig er ét point foran Vanløse, der dog stadig har en kamp i hånden.

U17 imponerede på ny

Også U17-drengene, der for nyligt har fået Danske Bank som talentpartner, jagter ligeledes førstepladsen i Drenge Øst 1.

Holdet kæmper med A27, der er ét point foran NFC. Heller ikke her er der derfor plads til at smide point, og det blev heller ikke tilfældet lørdag eftermiddag i NFC, hvor Valby-mandskabet BK Frem kom på besøg.

NFC-drengene styrede kampen fra start til slut og Oliver Baltzer åbnede ballet med to scoringer inden for de første 20 minutter.

Markus Midtgaard og Noah Skovgaard fulgte trop inden pausen, hvorfor NFC kunne gå til pause med en 4-1-føring.

I anden halvleg fortsatte NFC-dominansen, hvorfor også Jakob Blach Nielsen og Simon Christensen kom på måltavlen, så kampen endte med 6-1 til NFC.

A27 vandt også deres kamp, hvorfor NFC med to kampe tilbage i efteråret fortsat er ét point efter førerholdet.

Nykøbing FC’s U17 hold er sponsoreret af talentpartner, Danske Bank.

Det kommende program:

Lørdag d. 26. oktober: Ringsted IF – Nykøbing FC U15, 10:30 på Ringsted Stadion.

Søndag d. 27. oktober: RB 1906 – Nykøbing FC U17, 11:30, Roskilde Idrætspark Kunst.

Søndag d. 3. november: Nykøbing FC U19 – Hørsholm-Usserød IK, 13:30 i NFC Syd.