Seneste nyt

Det sagde vi efter sejren over F.C. København

af

Der var eufori hele vejen rundt om NFC-truppen efter gårsdagens sejr over F.C. København. Her er, hvad spillerne sagde efter kampen.

Mikkel Andersen:

– Vi havde forberedt os rigtig godt på kampen, og vi gik ud til kampen med stor tro på, at vi kunne være med. Jeg synes, at vi især i første halvleg er dem overlegne, og det er intet mindre end fortjent, at vi tog sejren. Er du gal, hvor er jeg stolt af holdet.

– Det er fandme en fed følelse. Jeg har lige slået min telefon fra fly-tilstand, og den bimler og bamler jo med lykønskninger. Der ligger 400 beskeder. Det viser bare, at kulissen har været stor og folk har fulgt med. Det er en kæmpe præstation det her. Det var klart min største kamp til dato. Der var kuldegysninger fra start til slut.

Sebastian Koch:

– Det var en speciel kamp at være en del af. Kulissen var utrolig, og når vi så samtidig går ud og spiller noget af det bedste, vi har gjort i lang tid, så går det hele bare op i en højere enhed.

– Det var en virkelig stærk kollektiv præstation. Vi spiler dem ud af brættet i første halvleg og i anden halvleg står vi sammen og kriger os igennem det. Det er fantastisk.

Mathias Kristensen:

– Vi turde spille vores chance, og det var vigtigt. Vi havde en sund, men ikke overdrevet respekt for dem, så vi gik bare ud og gjorde det, som vi ved, at vi selv er rigtig gode til.

– Det var et svendestykke. Det er virkelig et resultat, som vi er stolte af, og jeg håber også, at fansene nyder den og er lige så stolte. Det har de god grund til efter den kulisse, der blev lagt for dagen. Det var en utrolig fed ramme for kampen. Bare det var sådan hver weekend.

Jannich Storch:

– Det er fuldstændig vanvittigt. Vi splitter dem ad i første halvleg, og jeg synes, at det er fuldt fortjent, at vi går til pause foran med 2-0. Vi kommer under et gevaldigt pres i 2. halvleg, men vi står så godt imod. Hele holdet leverer en mandfolkepræstation, men jeg bliver nødt til at rose Egeris og Holm. De var utroligt stærke.

– Det var fedt at se stadion gå sådan amok. Jeg ville ønske, at det var sådan hver weekend. Jeg håber, at der kommer rigtig mange til vores næste hjemmekamp, for alle både på og udenfor banen kunne i dag se, hvor fantastisk en ramme, vi sammen kan skabe.