Seneste nyt

Det sagde vi efter OB-kampen

af

Glæden var ikke til at tage fejl af efter gårsdagens pokalsejr over OB.

Stemningen var høj både på banen, i omklædningsrummet og ikke mindst foran mikrofonen efter sejren over OB.

Her er hvad spillerne sagde efter kampen.

Kasper Jensen:

– Jeg synes generelt, at vi yder en rigtig god præstation. Første halvleg slutter vi rigtig godt af, og det bliver en lidt mere blevet landhandel i 2. halvleg, men vi får stadig vores chancer og holder dem nede på et minimum. I overtiden er det ofte dem, der vil det mest, der ender med at vinde, og vi ville det rigtig, rigtig meget.

– Det kan godt være, at OB sendte nogle Superliga-kanoner på banen, men vi har også kun kanoner siddende på vores bænk. Det var kanoner mod kanoner, og vores unge drenge gjorde det fantastisk.

Ahmed Hassan:

– Det er en fed følelse lige nu. Jeg følte, at jeg kunne have afgjort kampen i den ordinære spilletid, hvor jeg kommer frem til et par store chancer, men overordnet set spillede vi en flot kamp, hvor vi følger gameplanen fuldstændig. Kæmpe cadeau til hele holdet og ikke mindst Morten (Bank, red.), det var en vanvittig præstation af ham.

– Jeg nåede ikke at tænke, men tog bare chancen, og det var en kæmpe lettelse at se den gå ind. Det var fantastisk at juble med alle fansene og hele bænken, der kom løbende ind. Det var magisk.

– Jeg nåede lige at kigge op og se den sejle mod hjørnet og tænke okay, nu skal jeg ud til fansene og juble.

– Jeg ved ikke, hvad der skete på det straffespark. Måske følte jeg bare, at vi havde brug for lidt mere spænding. Jeg gled og det var en forfærdelig følelse, da jeg brændte. Det vigtigste er dog, at vi vandt i sidste ende.

– Den her sejr giver os selvtillid, gejst og et skub i den rigtige retning. Bare det at skulle synge efter kampen var fedt, og nu ser allerede frem til at skulle spille igen på lørdag.

Nikolaj Bonde:

– Det var dejligt at vinde igen. Vi har kæmpet lidt med det, men vi har arbejdet hårdt og det betaler sig nu.

– OB havde selvfølgelig nogle gode perioder, men det synes jeg bestemt også, at vi havde. Det giver kæmpe gejst at vinde over et Superliga-hold, og ikke mindst at vinde på den måde. Jeg synes, at vi skabte nok chancer til at vinde.

– Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville sparke i højre side i straffesparkskonkurrencen. Han hoppede heldigvis til den forkerte side, og så var det jo intet problem. Det var dejligt at kunne hjælpe holdet.

– Fansene har støttet hele vejen igennem den her svære periode – i medgang og modgang. Så det var fantastisk at kunne betale lidt tilbage til dem her.