Seneste nyt

Det sagde vi efter Fremad Amager-kampen

af

Hverken Andreas Holm eller Sebastian Koch lagde efter dagens kamp fingre imellem, hvad de syntes om præstationen.

Andreas Holm:

– Det var en rigtig, rigtig skuffende indsats – især i første halvleg. Jeg tror, at det er første gang i sæsonen, at vi rammer det niveau. Jeg synes ikke, at det er decideret bekymrende, men det er utrolig skuffende og ikke godt nok.

– Vi vidste godt, at vi skulle passe på deres omstillinger, og så meget desto mere frustrerende er det, at vi alligevel ikke lykkes. Det er simple ting, der gør, at vi ødelægger det for os selv i dag.

Sebastian Koch:

– Vi rammer overhovedet ikke dagen i dag. I sidste turneringskamp mod HB Køge var vi bedst og tabte, hvorfor vi var skuffede, men i dag var vi pivelendige for at sige det rent ud. Vi rammer ikke hinanden, vi skaber ikke nok, og vi forsvarede af helveds til.

– Der er ikke andet for end at finde tilbage til tidligere præstationer, få arbejdet på træningsbanen og så slå tilbage allerede næste weekend mod Jammerbugt.

– Vi vidste, hvad de kom med, og vi var egentlig rigtig godt forberedte. Vi manglede paratheden og indstillingen var helt forkert fra os inde på banen. Det var ikke godt nok.

Næste opgave for Nykøbing er næste lørdag, hvor der venter en udekamp mod Jammerbugt FC.