Seneste nyt

Det dufter af fodbold: Kampprogrammet for 18/19-sæsonen er landet

af

Kampprogrammet for den kommende sæson er landet, og allerede nu kan vi med sikkerhed sige, at vi går en spændende sæson i møde.

Nu begynder det så småt at dufte af fodbold igen. Om godt og vel halvanden måned går det atter løs i NordicBet Ligaen, når første runde fløjtes op.

Kampprogrammet er nu landet, og det er med stor begejstring, at vi kan meddele, at programmet er faldet fremragende ud for Nykøbing FC.

CM Arena bliver denne sommer forkælet af Guldborgsund Kommune med en ny og lækker græsbane med varme i. Det betyder, at vi fuldstændig som håbet spiller sæsonens to første kampe på udebane, da divisionsforeningen har været yderst samarbejdsvillige og tildelt os kampe i Viborg og Thisted.

Første hjemmekamp bliver derfor i 3. runde mod FC Roskilde, men denne kamp spilles på en endnu unavngiven adresse. Der bliver arbejdet på højtryk for at fastlægge denne, og den vil blive meldt ud snarest muligt.

Sæsonens første kamp i CM Arena bliver derfor d. 26. august, hvor vi på en splinterny og fantastisk bane får besøg af Fremad Amager til, hvad der kun kan blive en fremragende eftermiddag i arenaen.

Vi glæder os utroligt meget til at komme i gang og ikke mindst til at byde jer velkommen tilbage i CM Arena med en ny og lækker fodboldbane.

Runde 1-6:

29/7: Viborg FF – Nykøbing FC

5/8: Thisted FC – Nykøbing FC

12/8: Nykøbing FC – FC Roskilde (Spillested uvis)

19/8: HB Køge – Nykøbing FC

22/8: Lyngby BK – Nykøbing FC

26/8: Nykøbing FC – Fremad Amager

Resten af programmet offentliggøres snarest her.