Seneste nyt

Den særlige NFC-stil på dagsordenen

af

Nykøbing FC afholdte i sidste uge mastertræning for alle klubbens trænere. Her var den særlige NFC-stil på dagsordenen.

Mandag d. 27. januar var samtlige trænere i Nykøbing FC indbudt til mastertræning, hvor den særlige Nykøbing FC-spillestil og tilgang til fodbold var på dagsordenen.

Arrangementet var yderst velbesøgt, og både bredde- og talenttrænere var mødt talstærkt op for at få stilen yderligere ind under huden.

Efter en kort velkomst af talentchef Lars Pleidrup tog teknisk chef, Jan Michaelsen, over for at fortælle om klubbens principper for coaching samt det værdisæt, der efterleves både til træning og i kamp.

Trænerne blev herefter taget med på banen, hvor de med principperne og værdierne i rygsækken kunne overvære U14-holdets træning i en times tid.

Aftenen blev rundet af ved Head of Coaching, Lars Dahlstrøm, der fortalte om klubbens ’style of play’, hvor der blev tegnet og fortalt om, hvordan vi i Nykøbing FC vil spille positiv fodbold og underholdende.

Teknisk Chef, Jan Michaelsen, glæder sig over det vellykkede arrangement.

– Vi vil noget særligt i Nykøbing FC, og det er ikke blot noget, der skal foregå på divisionsholdet eller i de ældste talentårgange. Glæden ved fodbold skal gennemsyre hele NFC, og det er dét, som vi forsøger at skabe ved specifikke coaching principper og et værdisæt, der skal imødekomme alle i klubben, fortæller Michaelsen inden, at han glæder sig over klubbens mange ildsjæle.

– Det var en fornøjelse at se, at så mange af vores ildsjæle i Nykøbing FC både være til stede og yderst engagerede i mastertræningen. Der er ingen tvivl om, at vi er heldige at have så mange dedikerde trænere omkring klubben i både bredde- og talentafdelingen, slutter han.

U8-pigetræner Casper Ravn bruger meget tid i NFC, og han glæder sig over, at klubben tager sig tid til at uddanne både talent- og breddetrænere inden for den særlige NFC-stil.

– Som U8-pigetræner er det vigtigste selvfølgelig, at vi har det sjovt med at spille fodbold, og det er derfor dejligt at være i en klub, hvor der er nogle klare principper for, hvordan vi skaber den bedste klub for alle. Arrangementet var meget oplysende, og det var mit klare indtryk, at alle trænere uagtet niveau og aldersgruppe på deres hold fik en masse ud af det, siger Casper Ravn.