Seneste nyt

Delord: En kamp vi skulle have vundet

af

Mads Delord spillede i går en flot kamp på venstre wingback, men backen med det enorme løbepensum ærgrer sig alligevel over, at det ikke blev til tre point i Gentofte.

Cheftræner Jens Olsen overraskede med en 3-5-2-formation i gårsdagens kamp mod Fremad Amager, og det betød, at Mads Delord fik plads på venstre wingback.

Delord bidrog til meget offensivt og havde selv et par gode forsøg mod Fremad Amagers mål. Ind ville bolden dog hverken for ham eller holdkammeraterne, hvorfor kampen sluttede 0-0. Det er et resultat, der ærgrer backen.

– Det er lidt en bittersød fornemmelse, men står med efter i går. Vi dominerede kampen i første halvleg og i pausen snakkede vi om, at vi skulle fortsætte, det vi havde gjort indtil videre. Fremad Amager ændrede så lidt i pausen og det gjorde, at vi blev en tand mere passive i anden halvleg, men i bund og grund havde vi de fleste chancer, så det er ærgerligt, at vi ikke fik omsat dem til mål og sejr.

– Vi manglede bare at prikke bolden over stregen i går. Vi havde et par kæmpe chancer og også en god håndfuld mindre af slagsen, men skarpheden foran mål var fraværende, fortæller Mads Delord.

Nykøbing FC havde de fleste chancer i kampen, men selvom Fremad Amager også i især anden halvleg havde deres chancer, så lykkedes det at holde nullet. Midt i ærgrelsen glæder Mads Delord sig da også over det.

– Der er masser af positive ting at tage med fra kampen. Vi holder jo eksempelvis nullet, og det er ikke noget, vi har gjort alt for ofte i den her sæson – så det var bestemt positivt, siger Delord inden, at han fortæller om sin rolle som wingback i 3-5-2-formationen.

– 3-5-2 er en perfekt formation for mig som wingback. Jeg har løbekapaciteten til både at komme med frem og tilbage hele tiden, og jeg synes også, at det gik fint i går. Kaalund og jeg får skabt en del, og samtidig får vi lukket godt af i defensiven, så jeg synes, at det gik godt i den formation.

Næste opgave for Mads Delord og Nykøbing FC er søndag, hvor Thisted FC gæster CM Arena. Ifølge Delord skal der op til den kamp trænes afslutninger, men når det er gjort – så dufter det af tre point.

– Går vi ud mod Thisted med samme kvalitet, aggressivitet og pres, så skal vi nok få trænet tilstrækkeligt med afslutninger i løbet af ugen til, at vi kan få de tre point på søndag, slutter han.

Kampen på søndag fløjtes i gang 13:45.