Seneste nyt

Dejlig nyhed: Joachim Wagner træner med igen

af

Joachim Wagner har ikke spillet siden 24. september 2017, men nu træner han atter med resten af truppen. Læs også nyt om den generelle skadessituation i klubben.

Godt og vel et halvt år efter, at Joachim Wagner spillede sin seneste kamp, er han nu tilbage på træningsbanen.

Joachim deltog således ved dagens træning og ifølge Nykøbing FC’s ansvarlige for sundhedssektoren, Peter Due, så bygges den hurtige angriber i øjeblikket langsomt op.

– Joachim Wagner begyndte for små to uger siden så småt at træne med holdet igen. I første omgang var han med i opvarmningen og små pasningøvelser, men fra starten af denne uge begyndte han så at indgå mere i possessionspillet, siger Peter Due.

Indtil videre har Joachim Wagners krop reageret godt på tilbagekomsten til træningsbanen, og hvis den positive udvikling fortsætter, så er det ikke urealistisk, at sidste sæsons topscorer er klar omkring sæsonstart.

– Så længe Joachims krop reagerer godt, så øger vi småt arbejdsbelastningen og intensiteten i de ting, som han kan være med i. Hvis det hele går som det skal, så er det ikke urealistisk, at han kan blive klar til omkring sæsonstart, vurderer Due inden, at han dog understreger, at det stadig er tidligt at sige noget med sikkerhed.

Generel skadesupdate:

Nykøbing FC har ikke kunne sige sig fri fra uheld i et par af de foreløbige træningkampe.

Sigurd Schøndorf beskadigede mod FC Roskilde ledet mellem kravebenet og skulderbladet, hvorfor den talentfulde offensivspiller sidenhen har været på sidelinjen. Schøndorf forventes at være kampklar igen om ca. tre uger.

Uheldig var også Jakob Bonde, da han i 4-1-sejren mod FC København 2 rev skulderen af led i en nærkamp. Jakob har pt. armen i slynge indtil, at ledkapslen bliver mere stabil. Når den er det, er han klar til at indgå i træningen igen. Bonde forventes at være tilbage på træningsbanen omkring sæsonstart.

Endelig er der Martin Svensson, der døjer med rygproblemer. Pt. ventes der på svar fra en scanning, hvorfor det endnu er for tidligt at stille en prognose.

På positivsiden har vi til gengæld, at både Kasper Jensen og Mikkel Dahl, der begge har døjet med småproblemer i opstarten, er tilbage på træningsbanen.