Seneste nyt

DANMARKS STØRSTE KLUBMAND TAKKER AF 💙

af

Når Nykøbing FC om en uge spiller sæsonens sidste kamp hjemme i Lollands Bank Park, markerer det ikke blot slutningen på Nordicbet Liga-sæsonen. Det markerer også slutningen på en enestående karriere!

Lars Pleidrup spiller således sin sidste kamp, da han stopper karrieren efter indeværende sæson.

‘Krydsermissilet fra Væggerløse’ debuterede for godt og vel 23 år siden, hvorfra han både røg forbi AGF Fodbold og FC Vestsjælland inden, at han i 2013 vendte hjem til Nykøbing FC, hvor han pt. står noteret for hele 462 kampe i mørkeblåt!

Her har han spillet en kæmpe rolle i de senere års store succes indenfor kridtstregerne, men også udenfor har han været en kulturbærer og en utrolig vigtig figur hele vejen rundt om klubben! Lars har således både engageret sig i børnefodbolden, været talentchef i talentafdelingen og pt. er han breddechef i klubben.

Selvom vi græder med det ene øje over at miste Lars som spiller, griner vi med det andet og er lykkelige over, at vi fortsat råder over ham i klubben til glæde og gavn for alle i NFC og for fodbolden på Lolland-Falster!

Lars Pleidrup vil blive hyldet før hjemmekampen d. 2. juni mod FC Fredericia, og vi håber, at mange vil komme og give Legende-Lars den hyldest, som han om nogen fortjener 🙏🏼

ÉN GANG NFC – ALTID NFC 💙