Seneste nyt

Dahl: Vi har noget vi vil bevise

af

Spidsangriber Mikkel Dahl glæder sig til morgendagens udekamp mod Esbjerg, hvor han mener, at holdet har noget at bevise.

Søndag drager Nykøbing FC til Vestjylland og til Blue Water Arena, hvor Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg fB venter.

Spidsangriber Mikkel Dahl glæder sig til kampen, som han forventer bliver anderledes end de seneste, som Nykøbing FC har spillet.

– Jeg tror, at det bliver en lidt anderledes kamp end de seneste to. Esbjerg kommer nok som favoritter, og det er dem, der skal ud og angribe. Jeg tror, at vi får lidt mere plads og mere bagrum at løbe i end de tidligere kampe, og det passer egentlig meget godt til os, siger Mikkel Dahl.

Nykøbing FC går ind til alle kampe for at vinde, og ifølge Mikkel Dahl er det som udgangspunkt ikke anderledes i Esbjerg.

– Vi går klart efter sejren – det gør vi i alle kampe, og det skal vi også gøre mod Esbjerg. Vi har noget, vi skal ud og bevise efter de to seneste kampe, så jeg vil rigtig gerne have tre point med hjem fra Vestjylland, siger Mikkel Dahl, inden han uddyber.

– Fra starten af kampen, så går vi efter de tre point, men det kan jo ikke udelukkes, at man kommer ud i et scenarie, hvor ét point ikke ligefrem vil være skidt at få med hjem. Vi er meget motiverede for at komme ud og levere noget mere og bedre end i de sidste par kampe, slår Dahl fast.

Kampen fløjtes i gang i morgen 13:45 på Blue Water Arena.