Seneste nyt

Dahl: Vi er inde i en ond spiral

af

Mikkel Dahl er godt træt af den seneste tids resultater, og vil hurtigst muligt ud af det, som han kalder en ond spiral.

Søndag besøgte Nykøbing FC et velkørende Lyngby-mandskab, og det blev desværre til et 3-0-mandskab til hele Lolland-Falsters hold.

Mikkel Dahl var tilbage i startopstillingen og angriberen var efter kampen utilfreds med den præstation, der blev lagt for dagen.

– Det var umådeligt ringe de første 20 minutter, men derefter synes jeg, at vi spillemæssigt kommer bedre med. Vi får sat nogle gode spilvendinger, der sætter os i nogle gode situationer, men meget karakteristisk for vores præstation, så manglede der bare kvalitet og kynisme i de afgørende situationer. Det er en forfærdelig følelse at stå efter en kamp, hvor vi har præsteret sådan her, siger Mikkel Dahl.

Det er efterhånden et stykke tid siden, at NFC har smagt sejrens sødme, men selvom den øjeblikkelige form irriterer angriberen, så kigger han fremad og henviser til, at holdet før er kommet stærkt tilbage efter lignende perioder.

– Vi er lidt inde i en ond spiral, og jeg forventer, at vi næste søndag går ud og finder nogle dyder frem, som kan få os ud af den. Så må vi sgu ud og slås noget mere, hvis det er dét, der skal til. Vi har stået i den her situation før, hvor vi får nogle kampe med udfald, men vi har altid slået tilbage, og det skal vi snart til at gøre.

– Det er selvfølgelig ikke sjovt i øjeblikket. Det er en forfærdelig følelse, som vi står med lige nu, men vi må vende den om og bruge det til noget konstruktivt. Det nytter sgu ikke noget at stå her og tænke tilbage. Vi må ud og vise, at vi kan spille god fodbold, gøre det gennem en hel kamp og så være kyniske i både offensiv og defensiv.

– Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan slå igen allerede på søndag mod Fremad Amager. Vi har et godt hold, og når vi spiller op til dét, så kan vi slå alle i rækken. Det har vi vist tidligere på sæsonen, og det skal vi ud og finde frem igen, slutter han.

Kampen mod Fremad Amager spilles søndag d. 28. april kl. 13:45 hjemme i CM Arena.