Seneste nyt

Dahl: Nykøbing FC og jeg er det rette match

af

Nykøbing FC og Mikkel Dahl forlængede tidligere på dagen samarbejdet således, at parterne har papir på hinanden frem til 2020.

For godt og vel 20 måneder siden satte Mikkel Dahl sin signatur på en kontrakt med Nykøbing FC. På daværende tidspunkt lå klubben i 2. division, men siden er det kun gået én vej – fremad!

En af årsagerne til den positive udvikling i Nykøbing FC er, at Mikkel Dahl har præsteret fremragende på banen. Det medførte tidligere på dagen en kontraktforlængelse til 2020, og det glæder Mikkel Dahl fortsat at være med på rejsen mod Superliga i 2020.

– I bund og grund har jeg valgt at forlænge min kontrakt med Nykøbing FC, fordi jeg har det rigtig godt i Nykøbing. Den her rejse som vi har gang i, synes jeg er vildt spændende, og jeg synes også, at det kunne være rigtig sjovt at være med hele vejen fra start og op gennem rækkerne.

– Jeg vil rigtig gerne være med på hele rejsen til Superligaen. Det kunne være fedt at kunne sige, at man har været med hele vejen fra 2. division til Superligaen – det ville jeg elske at kunne fortælle og ikke mindst selv se tilbage på senere hen, siger Mikkel Dahl.

Mikkel Dahl er en af de mange spillere, der siden skiftet til Nykøbing FC er flyttet til Lolland/Falster. Her trives Dahl, og det er da også en af grundene til, at han har skrevet en tre-årig kontraktforlængelse.

– Rent menneskeligt passer området hernede mig bare rigtig godt. Jeg synes, at Lolland/Falster er et dejligt sted at være, og det er også derfor, at aftalen blev så lang, som den gjorde. Jeg synes, at det er et behageligt sted at være og menneskerne både i og uden for klubben er gode at omgås. Man kan snakke med alle, og det sætter jeg stor pris på, fortæller Mikkel Dahl.

I og med, at Mikkel Dahl foreløbigt har været med på stort set hele rejsen mod Superliga 2020, har han også oplevet den store udvikling i både træning- og klubmiljø.

– Jeg synes hele tiden, at der bliver lagt på i klubben, og det foregår også i et rigtig godt tempo. Jeg kan meget godt lide, at man ikke stresser processen, men at man tænker langsigtet og bygger tingene rigtigt op.

– Der sker hele tiden noget i klubben, men der er ting, der bliver implementeret på det rigtige tidspunkt, så det er bæredygtigt. Der bliver hele tiden lagt på, og det gælder på førsteholdet, men også omkring bredden og de helt unge årgange. Jeg synes virkelig, at man kan mærke, at der er noget positivt i gang i klubben.

– Den professionelle tilgang til træningen er også medvirkende til, at jeg forlænger min aftale. Klubben bygger hele tiden mere på, og man er hele tiden opmærksom på, hvad der skal til for, at vi kan lykkes med at komme op og spille med de helt store drenge i Superligaen. Det synes jeg er rigtig godt, og derfor føler jeg også, at jeg kan udvikle mig rigtig meget i Nykøbing FC. Det hele går hånd i hånd, og man er virkelig ved at bygge en stærk kultur op. Det er en af grundene til, at jeg har en stor tro på, at vi kan lykkes med den her Superliga2020-vision, fortæller Mikkel Dahl, inden han afsluttende glæder sig over aftalen.

– Jeg er super glad for aftalen. Jeg føler, at Nykøbing FC og jeg er det rette match, så det er rigtig dejligt, at vi har fået den her aftale på plads.

Mikkel Dahl og resten af Nykøbing FC skal forsøge at fejre forlængelsen med tre point på søndag, hvor Vejle venter på udebane.