Seneste nyt

Dahl: Har kun positive ting at sige om klubben

af

Mikkel Dahl forlader Nykøbing FC, men vil huske tilbage på nogle gode år og klubbens fantastiske fans.

Efter fire et halvt år i Nykøbing FC-trøjen har Mikkel Dahl søgt nye græsgange. Selvom det er et farvel til NFC, så har angriberen kun gode ting at sige om sin nu tidligere klub.

– Jeg har været rigtig glad for mine år i Nykøbing FC, og jeg har kun positive ting at sige om klubben. Jeg vil overordnet se tilbage på min NFC-tid med glæde, siger Dahl inden, at han ser tilbage på både op- og nedture.

– Et højdepunkt var selvfølgelig oprykningen til 1. division tilbage i 2016, men de største højdepunkter for mig har næsten været med fansene. Jeg synes, at de har udviklet sig helt ekstremt over de seneste par år, og jeg husker især en kamp mod Fremad Amager. Jeg spillede virkelig dårligt i 1. halvleg, men de bakkede mig op hele vejen, og så gik jeg ud og scorede i 2. halvleg. Det er meget kendetegnende for fansene, og det vil jeg huske tilbage på med et smil, siger Dahl.

Mikkel Dahls NFC-karriere sluttede desværre med en nedrykning, søndag eftermiddag mod Vendsyssel og angriberen har det da heller ikke helt godt med at forlade klubben på den måde.

– Det var selvfølgelig ikke det exit fra NFC, som jeg havde drømt om. Det er rigtig trist, men omvendt så har jeg også været i klubben så længe, at jeg kan se, hvordan klubben har udviklet sig på alle andre fronter. Træningsmiljøet, setuppet omkring holdet og talentarbejdet er et helt andet sted end da jeg kom i 2016, så jeg er helt overbevist om, at klubben er i trygge hænder, fortæller Dahl.

Angriberens fremtid ligger på Færøerne, hvor han nu skal tørne ud for HB Torshavn, og det var i højere grad et tilvalg af et eventyr end et fravalg af NFC.

– Jeg har været i Nykøbing FC i næsten fem år, og selvom jeg har været rigtig glad for at være i klubben, så synes jeg, at der lå en spændende mulighed på Færøerne, hvor jeg kunne få et eventyr og prøve kræfter med en ny række. Det glæder jeg mig naturligvis meget til, men jeg vil også fortsat følge Nykøbing FC meget tæt, slutter Dahl.

Mikkel Dahl nåede 124 kampe og 42 mål for Nykøbing FC.