Seneste nyt

Dahl: Ekstra fedt at vinde i den kulisse

af

Mikkel Dahl både scorede og assisterede, da Nykøbing FC søndag eftermiddag flot vandt med 3-1 i Esbjerg. Angriberen er stolt af sejren, der kom i hus på en stor adresse.

Det var et af undertippet Nykøbing FC, der betrådte Esbjerg fB’s flotte stadion søndag eftermiddag.

På trods af den store kulisse, så leverede Nykøbing FC dog en stor præstation ved at slå Superliga-nedrykkerne med 3-1.

En af kampens helt store spillere, Mikkel Dahl, var efter kampen meget stolt over præstationen.

– Det var rigtig fedt, at vinde i den her kulisse. For mange af os, var det nok det det største stadion, som vi har spillet på, og det gør det kun endnu sjovere at hive en 3-1-sejr. Det giver en rigtig god følelse.

– Det var også en rigtig vigtig sejr. Vi synes selv, at vi havde leveret rigtig dårligt i de to seneste kampe, så det var helt fantastisk for os at vinde i Esbjerg, siger Mikkel Dahl.

Mikkel Dahl oplevede ligesom alle andre, der så kampen, to meget forskellige halvlege. Angriberen mener dog stadig, at Nykøbing FC kan spille bedre, end det var tilfældet i anden halvleg, hvor det ellers blev til tre mål.

– Det var to meget forskellige halvlege. Den første var forfærdelig, og den anden var naturligvis langt bedre. Jeg synes stadig, at vi kan spille meget bedre, end vi gør i anden halvleg, men det er dejligt, at vi bliver bedre og mere modige på bolden. Vi træffer en masse kloge beslutninger i stedet for at satse, og så er vi både kyniske i defensiven og i offensiven, siger Mikkel Dahl, inden han fortæller uddybende om sin flotte hælassist til 3-0-scoringen.

– Mon ikke, at jeg har lavet lige så flot en assist før? Ej, jeg kan ikke lige huske, at jeg har lavet en så flot assist, men det var rigtig dejligt, at den lige kom i går, griner Dahl.

Mikkel Dahl nåede med gårsdagens scoring op på tre sæsontræffere.