Seneste nyt

Dahl: Dejligt at få lov til at synge sejrssangen igen

af

Mikkel Dahl afgjorde med en sen scoring dagens kamp mod Thisted, og det var ifølge angriberen en stor forløsning.

Søndag blev det til en forløsende 1-0-sejr på udebane mod Thisted FC efter en sen scoring af Mikkel Dahl.

Den indskiftede angriber var efter kampen naturligvis glad for sejren.

– Det er fantastisk at tage alle tre point i dag. Det var ikke kønt, men en grim sejr er lige så meget værd som en køn sejr, siger matchvinderen inden han fortsætter.

– Det er dejligt at bevise overfor omverden og ikke mindst os selv, at vi stadig kan vinde fodboldkampe. Det var længe siden sidst, så det var en fornøjelse at få lov til at synge sejrssangen i omklædningsrummet igen.

Det lignede længe en nulløsning i Thy, men i dommerens tillægstid fik Mikkel Dahl scoret et noget specielt mål, der fik sendt alle tre point til Nykøbing FC.

Mads Kaalund sendte en bold op mod Mikkel Dahl, der fangede målmanden på mellemhånd og lobbede bolden i en stor bue over keeperen. Bolden var længe undervejs inden, at den dumpede ned på den rigtige side af stregen, og Dahl selv var da heller ikke sikker på scoringen.

– Det var en meget underlig fornemmelse at stå og kunne nå at tænke tre-fire gange om den hoppede over eller ej. Heldigvis sprang bolden i mål, og det er jeg utrolig glad for, slutter han.

Næste opgave for Nykøbing FC er mod Mikkel Dahls tidligere klub, Hvidovre. Den kamp spilles i CM Arena på onsdag kl. 18:30.