Seneste nyt

Dagens modstander: Trelleborgs IF

af

I dag rejser Nykøbing FC over Øresund for at spille en træningskamp mod Trelleborgs FF. Her kan du blive klogere på dagens svenske modstander.

Der er dømt svensk modstand, når Nykøbing FC her til formiddag rejser over sundet for at spille en træningskamp mod Trelleborgs FF.

Trelleborgs FF blev dannet i 1926 og ligger i byen Trelleborg. Byen rummer små 50.000 indbyggere og på klubbens hjemmebane, Vångavallen, er der plads til ca. 7000 tilskuere.

Klubben har aldrig vundet det svenske mesterskab, men havde i midten af 1990’erne en succesfuld periode, hvor de ligeledes deltog i den daværende UEFA Cup. Her slog de Blackburn Rovers ud af turneringen.

I 2010 sluttede Trelleborgs FF som nummer fem i Allsvenskan, hvilket var deres bedste resultat siden 1993, men lykken varede kort, da de rykkede ned i Sveriges næstbedste række sæsonen efter.

Klubben røg sidenhen helt ned i landets tredjebedste række blot for få år senere at være tilbage i Allsvenskan. Trelleborgs FF røg dog i 2018 tilbage i den næstbedste række, hvor de i sidste sæson sluttede som nummer 11 ud af rækkens 16 hold. De starter deres 2020-sæson i starten af april.

Der er kickoff i dag klokken 15, og du kan efter kampen læse et fyldigt referat af opgøret på Nykobingfc.com.

Foto: Trelleborgs FF.