Seneste nyt

Claus Meyer: Kun sammen kan vi gøre det umulige muligt

af

Claus Meyer brænder for fodbolden på Lolland-Falster, og derfor er han aktionær. Køb en folkeaktie og bliv medejer af NFC sammen med Meyer.

Nykøbing FC har rykket sig med raketfart siden 2015, hvor det første folkeaktiesalg blev sat i gang. Ikke nok med, at vi nu er ejet af folket, så er vi også gået fra at være et bundhold i 2. division til et etableret og yderst respekteret 1. divisionshold.

En af ejerne af Nykøbing FC er storaktionær Claus Meyer, og han glæder sig over klubbens udvikling og over at se, hvad hans investering i klubben har medført.

– Min farfar var fast sponsor i B1901 og jeg havde nogle af mine barndoms lykkeligste øjeblikke sammen med ham til fodbold. Fodbolden på Lolland-Falster har derfor aldrig sluppet sit tag i mit hjerte, og derfor var jeg både glad og stolt da jeg for fire år siden sammen med Claus Jensen, med støtte fra  Mick Øgendahl, og moralsk opbakning fra Biri Biri, kunne investere et betydeligt beløb i klubben, siger Claus Meyer.

Claus Meyer er dog langt fra alene om at investere i Nykøbing FC. Han glæder sig da også over at se, hvor mange der med klubben i hjertet har valgt at investere i NFC og sammen med ham eje Lolland-Falsters fodboldflagskib.

– Alle aktionærer fortjener en særlig tak for deres uvurderligebidrag i kampen om at bringe fodbold på øverst hylde tilbage til Lolland-Falster. De har med deres investering vist deres dedikation til landsdelen. Uden dem var drømmen om Superliga ikke en realitet, for kun sammen kan vi gøre det umulige muligt, siger Meyer, der opfordrer alle til at investere i Nykøbing FC og blive en del af fællesskabet.

– Det er vores håb, at man som aktionær også i dette års emission vil deltage og udvide sin beholdning af aktier i NFC eller/og vil give en aktie i gave til en du holder af, venner, bekendte, familie. Det er altafgørende for det fortsatte projekt, at vi hvert år bliver flere og flere, som bliver medejere af NFC, slutter han.

Hvert køb af en folkeaktie bringer os derfor tættere på at kunne realisere drømmen om at bringe topfodbolden tilbage til landsdelen, og din investering har enorm værdi.

En folkeaktie koster 1000,- kr. og kan købes ved indbetaling via enten bankoverførsel eller mobilepay.

Du indbetaler derfor 1000,- kr. pr. aktie du ønsker at investere i – altså eksempelvis 5000,- kr. hvis du ønsker at investere i fem aktier.

De bedes mærke din overførsel ’Aktie’ samt skrive dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig vedrørende din investering.

Bankoverførsel:

Konto nr: 0748312420

Reg nr: 2559

Mobilepay:

10891