Nyt fra netværketSeneste nyt

Claus Meyer inviterer Nykøbing FC på træningslejr i Sakskøbing

af

NFC-fan og aktionær Claus Meyer har inviteret en samlet NFC-trup på træningslejr på Hotel Saxkjøbing fra i dag til søndag forud for sæsonstarten 1. marts.

Forårets første hjemmekamp nærmer sig med hastige skridt, og forberedelserne spidser derfor for alvor til for Nykøbing FC.

Som led i den afsluttende forberedelse har Claus Meyer inviteret Nykøbing FC på træningslejr på Hotel Saxkjøbing, der dermed danner rammen om en weekendsamling forud for årets første NordicBet Liga-kamp d. 1. marts.

Manager Claus Jensen glæder sig over invitationen og ser frem til træningslejren.

– Det er fantastisk, at Meyer og Hotel Saxkjøbing har givet os den her mulighed, og det er en god mulighed for truppen, at blive rystet endnu bedre sammen her kort tid før, at vi skal ud og stå skulder ved skulder og kæmpe om point. Der skal lyde et stort tak til Meyer for, at han endnu engang viser sit store engagement i NFC, siger Claus Jensen, der ligeledes glæder sig over, at NFC for anden gang i opstarten kan afholde en lokal mini-træningslejr.

– Det er fedt, at vi er forankret et sted, der giver os gode forhold og mulighed for aktiviteter uden, at vi behøver at rejse udenfor landsdelen. Vi var tidligt i opstarten på Næsgaard Efterskole ved Stubbekøbing, hvor vi havde et par forrygende teambuilding dage, og jeg er sikker på, at opholdet på Hotel Saxkjøbing bliver lige så givtigt, siger Claus Jensen.

Opholdet byder udover et par træningspas, og en afsluttende træningskamp mod AB om søndagen på flere aktiviteter.

Lørdag venter der f.eks. en teambuildingøvelse, hvor spillernes madkundskaber bliver sat på prøve i Hotel Saxkjøbings madskole.

Weekenden sluttes af med en træningskamp hjemme mod AB søndag med kampstart klokken 12. Vi håber at se mange til kampen, så drengene kan få den sidste opbakning inden, at det for alvor går løs d. 1. marts kl 14.00, hvor vi hjemme i CM Arena tager imod Skive.

Du kan læse meget mere om Hotel Saxkjøbing her.