Seneste nyt

Claus Jensen: Vigtigt vi lærer af de her kampe

af

Manager Claus Jensen var efter kampen træt af resultatet, men der var alligevel overskud til at tænde det lange lys og kigge på udvikling af holdet.

Kampen lå og vippede i midten af anden halvleg, men desværre tippede marginalerne den forkerte vej, da FC Fredericia i dag snuppede en 2-3-sejr i Lollands Bank Park.

Manager Claus Jensen anerkendte efter kampen FC Fredericias flotte niveau, men så også udvikllingspotentiale i præstationen.

– Der var en del ting, der ikke fungerede i dag, men der var også ting, som jeg egentlig synes, at vi kan tage med. Alt i alt var det en blandet oplevelse, synes jeg. Det er i sidste ende altid frustrerende at tabe.

– FC Fredericia er et godt fodboldhold. De har et rigtig højt niveau, og der er en masse gode lærepenge for os at tage med fra kampen i dag. Det er også lidt derfor, at man står med en blandet følelse. Ingen synes, at det er sjovt at tabe, men omvendt så er det også vigtigt, at vi lærer meget af, at vi spiller mod rigtig, rigtig dygtige hold hver uge.

– Vi er lige ved og næsten hver uge. Vi skal kunne rykke balancen fra at være lige ved og næsten, til at vi får rykket vores de sidste marginaler over på vores side i stedet, siger Claus Jensen.

Næste opgave for Claus Jensen og co. er næste lørdag, hvor Hvidovre IF gæster Lollands Bank Park.

Du kan allerede nu købe din billet til den kamp her.