Seneste nyt

Claus Jensen: Vigtigt med minutter i benene

af

Manager Claus Jensen ser frem til dagens træningskamp mod HB Køge, hvor alle kampklare spillere vil få vigtige minutter i benene.

For første gang siden 8. marts skal Nykøbing FC i dag i kamp, når HB Køge lægger kunstgræs til en træningskamp.

Kampen bliver den første efter den ufrivillige coronapause, og manager Claus Jensen glæder sig da også til at få sine spillere på banen igen.

– Det er fantastisk, at vi endelig kan komme ud og fokusere på det, som vi egentlig allerhelst vil – nemlig at spille fodboldkampe. Selvom kampen i dag er en træningskamp, så fornemmer jeg en enorm glæde i truppen over, at vi nu endelig kan komme rigtig i gang igen. Humøret har været tårnhøjt på træningsbanen, og den værste rust er også blevet banket af benene, så nu glæder vi os bare over, at vi har to kampe i den her uge, siger manageren inden, at han roser spillerne for at have holdt formen ved lige, hver for sig.

– Vi gik på den her ufrivillige pause i en form, som jeg synes var rigtig god. Spillerne har heldigvis holdt formen ved lige imens, de har været hjemsendt, så jeg er sikker på, at vi får et rigtig skarpt NFC-mandskab at se her den resterende del af sæsonen. Nu skal alle have minutter i benene i dagens kamp, og så er vi fuldstændig klar til søndagens vigtige kamp mod Roskilde, slutter han.

Dagens træningskamp sparkes i gang kl. 11:00, og du kan følge kampen via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.