Seneste nyt

Claus Jensen: Vigtige 90 minutter for os

af

Manager Claus Jensen var trods resultatet i dagens træningskamp glad for kampen, hvor truppen fik vigtige 90 minutter i benene.

Der var dømt generalprøve forud for weekendens sæsonpremiere, da B.93 i dag gæstede Lollands Bank Park.

Kampen var chancerig og yderst underholdende, men det var først og fremmest vigtigheden af at få vigtige minutter i benene, som Claus Jensen fremhævede efter kampen.

– Overordnet er jeg tilfreds med kampen. Der er selvfølgelig nogle situationer, hvor vi skal være skarpere, men det er typisk for træningskampe, at man trods alt lige mangler det sidste inden, at det går rigtig løs.

– De får nogle lidt irriterende mål, men på især det fysiske og flere andre parameter, synes jeg, at vi så fint ud. Det var vigtigt for os lige at få de sidste 90 minutter i benene i dag, og der var trods resultatet flere gode ting, som vi kunne tage med os, siger manageren.

Kampen mod B.93 var den sidste inden, at det går løs i NordicBet Ligaen på søndag, og det er en kamp, som Claus Jensen selvsagt glæder sig til.

– Det bliver en anden kamp på søndag, hvor der kommer en helt anden nerve med masser af tilskuere på stadion, der forhåbentlig er klar til at hjælpe os med en god start på sæsonen. Vi kan ikke vente med at komme i gang, så nu skal det bare blive søndag, slutter han.

Du kan sikre dig billet til kampen mod Lyngby på nfc.eventii.dk.