Seneste nyt

Claus Jensen: Vi vender det med hårdt arbejde

af

Manager Claus Jensen var glad for aftenens comeback og hæfter sig ved holdets evne til at komme tilbage i en svær situation.

Nede med 0-1 i aftenens kamp så det svært ud for det hårdt prøvede NFC-mandskab.

Claus Jensens mandskab viste dog fantastisk moral og formåede ikke blot at udligne, men også lægge et tungt pres på gæsterne fra Hobro i slutfasen. Efter kampen var manageren da også glad for holdets udtryk.

– Lige nu er man selvfølgelig lidt fanget af, at starten på kampen var som den var, og vi sluttede som vi gjorde. Analytikerne vil sikkert sige, at det var fair med uafgjort, men vi følte, at der lå tre point til os i slutfasen. Min fokus er dog på, at vi i især anden halvleg begyndte at ligne det fodboldhold, som vi gerne vil være, og det er jeg rigtig glad for.

– Det vigtigste for mig at sige er egentlig, at når man skal ud af en periode, som den vi er i, så er det ikke med champagnefodbold, så er det med hårdt arbejde som i dag. Man kunne se, hvordan vi voksede med udligningen. Vi ved, hvor vi er i øjeblikket, og derfor vil jeg også rigtig gerne rose drengene for at komme tilbage efter en svær 1. halvleg.

– Vi var jo på ingen måde i flow i første halvleg, men vi havde også lidt fokus på ikke at få en start som i Næstved og være mere kompakte. Når vi lykkedes med det, kom de heller ikke frem til meget. Det er også klart, at vi skal have vores egne kompetencer i spil, og i anden halvleg synes jeg, at vi fik det for første gang i noget tid, siger manageren, der ikke lægger skjul på, at der kunne have ligget tre point til hans mandskab.

– Jeg tænker, at hele stadion ventede på det sejrsmål. Vi kunne godt mærke, at vi havde momentum, og jeg følte også, at vi havde styr på organisationen den anden vej. Vi havde de chancer, som vi mener, at vi bør skabe, og det er jeg glad for. Vi har stået i de seneste tre kampe og ikke skabt så mange chancer, men i dag skaber vi masser, og det tager vi med os. Vi ved godt, hvor vi er som hold lige nu, og derfor er det også super vigtigt, at vi får lavet et comeback og får det ene point.

Næste opgave for Claus Jensen og co. er næste fredag, hvor FC Helsingør venter på udebane.