Seneste nyt

Claus Jensen: Vi ved, hvor vi er, og hvad vi skal arbejde med

af

Manager Claus Jensen glæder sig til at tage hul på Pokalturneringen i aften, hvor han forventer at se sit hold komme ud med et stærkt udtryk

Der var ild i øjnene hos både spillere og stab både efter weekendens kamp og til gårsdagens træning.

Ingen var tilfreds med, hvad der blev præsteret i lørdags, og det skal ud og revancheres i aften. Spørger man manager Claus Jensen forventer han da også mere af sit mandskab i aften.

– Vi ved, hvor vi er, og vi ved, hvad vi skal arbejde med rent spillemæssigt. Der skal være en forståelse af, at vi er ved at bygge noget nyt op, og det arbejder vi selvfølgelig stenhårdt på hver dag. Det er en proces, der tager den tid det tager, men som samtidig skal gå så hurtigt som overhovedet muligt. Jeg synes, at vi har set eksempler i denne sæson på, at vi kan lykkes med det, men weekenden viste selvfølgelig også, at der stadig er en del at arbejde med, siger Jensen, før at han understreger, at der trods en opbygningsfase altid skal være en fast base.

– Vi skal så selvfølgelig altid have en base af energi, fight og mod, og det forventer jeg altid er tydeligt og ikke mindst i dag mod HIK.

Elsker pokalturneringen

Sidste sæsons pokalturnering udviklede sig magisk for NFC, og det kulminerede naturligvis i den flotte 3-0-sejr over F.C. København.

Nu er kurset sat mod et nyt pokaleventyr.

– Vi elsker pokalturneringen, og vi glæder os til at skulle ud og spille 1. runde mod en stærk modstander. Alle de kampe, som vi nogensinde har spillet mod HIK har været tætte, og det forventer jeg også, at det bliver i dag.

– Vi kommer naturligvis til at rotere lidt. Vi er stadig i den del af sæsonen, hvor det er vigtigt at mange får minutter, så på den måde er det mega fedt, at kampen mod HIK kommer nu. Vi går som altid efter at vinde, så vi kan komme videre til næste runde, slutter Jensen.

Der er kampstart kl. 18:00, og kampen spilles på HIK’s anlæg i stedet for på Gentofte Stadion.

Læser mere her.